Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az exem?
Pár napja szakítottunk a pasimmal, aki most nagyon furcsán viselkedik velem.!:/ Tegnap egy edző terembe mentünk a barátnőmmel, és ott volt ő is. Elsőnek tök jó fej volt hívott csocsózni meg ilyenek. Aztán mellém akart ülni es en meg eljöttem mellőle... Aztán itt kezdődtek a dolgok, amikor le ültem ő elment onnan 2-3 méterre, aztán ronda szavakat vágott a fejemhez, csúnyán beszélt velem, bunkóskodott... Én ideges lettem és ott akartam hagyni az egész dolgot ami ott volt, de akkor közölte hogy ezért most ne mennyek haza.
Nem mentem, na és bunkóskodott tovább... Nem törődtem vele.. Oké! És amikor ment mar el a helyről akkor meg meg fogta a fenekem.. És nem értettem ezt az egész szitut.. Miért bunkóskodott velem miért beszélt velem olyan csúnyán ??! Le írtam neki facén hogy ne beszéljen velem Úgy és ne viselkedjen úgy mintha egyszer nem szerettük volna egymást. Hmm. El olvasta de nem válaszolt.!! Nem értem miért csinálja, épp ezért várom a válaszokat!! Tanácstalan vagyok! És nagyon szarul esik Ahogy bánik velem mert, szeretem..
kellett szakítani....
ha nem tettétek volna nem lenne ilyen gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!