Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Név felirat/becézés?
Közel 5 hónapja vagyok együtt barátommal. Sose írta fel a nevemet a kezére és ritkán becéz. Eddig nem is zavart, de mostanában láttam egyre több fiúnál, hogy ők ezeket renderesen megteszik. Párom véleménye ezekről a hogy "meleg"/túl lányos szokások, ez a válasza kicsit rosszul esett. Eszembe jutott, hogy talán szégyellné felírni a nevemet ugyan is megkértem rá mondta hogy megteszi, de még se tette. :/
Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok??
(nemet és kort írjatok :D)
Szerintem hagyni kell, hogy a másik úgy mutassa ki a szeretetét, ahogy neki még belefér. Attól még imádhat, szerethet, hogy nem hajlandó erre, meg szerintem téged se ért, hogy minek ragaszkodsz olyasmihez, aminek szerinte semmi értelme. Valószínűleg úgy érezné, hogy őt minősítené (ld. b..is), ha a neveddel a karján szaladgálna mindenhová.
Ez is egy mikroközösségekben kialakult szokás, de nem hinném, hogy a szótárban a "szerelem" szó alatt az állna, hogy "olyan ember, aki felírja a kedvese nevét a karjára"...
Ha az megnyugtat, beszélj vele őszintén arról, hogy neked ez miért fontos és milyen érzelmek kötnek ehhez a "szeretetkifejezési módhoz"! Nem azt mondom, hogy változtatni fog az álláspontján, de legalább talán ő is ki tudja majd fejezni kicsit érthetőbben, hogy miért táplál negatív érzéseket az említett témával kapcsolatban.
Sok sikert!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!