Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Név felirat/becézés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Név felirat/becézés?

Figyelt kérdés

Közel 5 hónapja vagyok együtt barátommal. Sose írta fel a nevemet a kezére és ritkán becéz. Eddig nem is zavart, de mostanában láttam egyre több fiúnál, hogy ők ezeket renderesen megteszik. Párom véleménye ezekről a hogy "meleg"/túl lányos szokások, ez a válasza kicsit rosszul esett. Eszembe jutott, hogy talán szégyellné felírni a nevemet ugyan is megkértem rá mondta hogy megteszi, de még se tette. :/

Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok??

(nemet és kort írjatok :D)

2016. márc. 17. 17:22
 1/7 A kérdező kommentje:
a "meleg"-et szó szerint b.u.z.isnak mondta :)
2016. márc. 17. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Mér fontos hogy felírja a kezére a neved?
2016. márc. 17. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok 13? Még hogy akkor szeret ha felírja a kezére a neved... édes istenem, van még ennél lejjebb?
2016. márc. 17. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék ezzel jönni, de felirogatni folyamatosan valamit tintával a kezedre, egyrészt nem valami egészséges főleg ha rendszeresen csinálod. Másrészt pedig a szereteted valaki iránt, nem így kell kifejezned. Semmi köze ehhez hogy szégyenlené, hanem ez csak egy kisiskolás szokás, és nem így kell kimutatni a törődést. (Őszintén még mindig vannak osztályomba lányok akik ezt csinálják, és szerintem írtozatos hogy tele van a karjuk olvashatatlan, semmit mondó szövegekkel. Bocsánat, nem szeretnélek megbántani, de ez tényleg nem valami okos dolog. Sok sikert az ügyeddel 17/f
2016. márc. 17. 17:36
 5/7 A kérdező kommentje:
na jó azért értelmes válaszokat vártam, én azért írom mert imádok rajzolni, a tetoválásokat meg még jobban, sokan kérni is szoktak hogy írjak/rajzoljak valamit a kezükre, gimibe járok, végzősök kezén sokszor láttam kíváncsiságból kértem meg rá, hogy írja fel, azzal h ezt nem tette meg nem azt feltételeztem hogy nem szeret
2016. márc. 17. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:
De akkor ez most miért fontos? És hát akkor mondjad neki, hogy becézzen, ezzel nem tudom, mi a baja, ha van, de szerintem te most csak egy kalap alá vetted a kézre írogatással, amit nem kellett volna, mert közel sem ugyanaz a kettő. Kezére firkálni a neved idétlen, éretlen dolog, és amúgyis fölösleges. Kimutatja amúgy is gondolom, hogy szeret, különben minek lennél vele? Hát a becézgetés meg hát lehet hogy az olyan, hogy vagy jön neki zsigerből, vagy nem. Meg amúgy én nem hiszem, hogy pl egy "szívem"-et gáznak tartana. Egy olyan megszólítást. De most ha direkt gügyögtetni akarod, hogy nyuszikám, de egyébként szerintem a nyuszikám szóval sincs semmi gond, de lehet, hogy azt ő már pl soknak érzi. De egy kicsim megszólítás az viszont egyáltalán nem meleges, de a nyuszikám sem, de most komolyan, hát egy egyetlenem hát az szerintem pl nem zavarná. Amúgy meg, ha nem akar becézgetni, akkor ne kényszerítsd, ne erőltesd neki, hanem fogadd el. Párkapcsolatban elfogadjuk a másik hibáit. Ez van:)
2016. márc. 17. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyni kell, hogy a másik úgy mutassa ki a szeretetét, ahogy neki még belefér. Attól még imádhat, szerethet, hogy nem hajlandó erre, meg szerintem téged se ért, hogy minek ragaszkodsz olyasmihez, aminek szerinte semmi értelme. Valószínűleg úgy érezné, hogy őt minősítené (ld. b..is), ha a neveddel a karján szaladgálna mindenhová.

Ez is egy mikroközösségekben kialakult szokás, de nem hinném, hogy a szótárban a "szerelem" szó alatt az állna, hogy "olyan ember, aki felírja a kedvese nevét a karjára"...

Ha az megnyugtat, beszélj vele őszintén arról, hogy neked ez miért fontos és milyen érzelmek kötnek ehhez a "szeretetkifejezési módhoz"! Nem azt mondom, hogy változtatni fog az álláspontján, de legalább talán ő is ki tudja majd fejezni kicsit érthetőbben, hogy miért táplál negatív érzéseket az említett témával kapcsolatban.

Sok sikert!

26/L

2016. márc. 18. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!