Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem becézget soha a párom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem becézget soha a párom?

Figyelt kérdés

Már lassan 2 hónapja együtt vagyunk, én automatikusan mondom neki mindig, hogy "Szivem, Manó, Törpi, Életem, Szerelmem" stb, már szinte nem is szólítom a nevén, csak amikor veszekszünk. De Ő még soha nem becézett. Mindig csak "Niki" .... nem mondom hogy ez olyan hatalmas világvégét okozó probléma, de azért néha jól esne egy aranyos Miújság kincsem? vagy hasonló..

16L

2015. jún. 30. 08:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek, akik csak nem szeretik a "nyálas" dolgokat. Vagy ennyire nehezen nyílik meg párkapcsolatban. Én a helyedben megmondanám neki, hogy jól esne ha becézgetne, de ha nem olyan, ne erőltesd. 16/L
2015. jún. 30. 09:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon ne aggodj emiatt. Mi mar 3 eve vagyunk a parommal es o is ritkan becez engem en meg ot sokat, mondjuk most van a "cuki" idoszakaba folyton cukiz engem :D

Amugy egyszeruen van aki ezt nem szereti :)

18/L

2015. jún. 30. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!