Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha zavar a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha zavar a barátom neve?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt, de egyszerűen nem tudom megszokni a nevét és azon szólítani, pedig semmi baj vele, régi magyar név. Mit tudnék tenni ezellen?

16/L

2016. márc. 17. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Rövid ideig én is jártam egy Istvánnal és engem is zavart, mert nekem is egyik oldalon az összes felmenőm és unokatestvérem István és mindegyiket máshogy becézzük.

Az egyetlen számomra elfogadható becézése az Isti is foglalt a családban, de az exem azt meg kifejezetten nem szerette...

Végülis próbáltam kikerülni a megszólítást, de ha hosszabb távon együtt lettünk volna, akkor szerintem valami névtől független beceneven szólítanám, mint pl.: drágám, kicsim, szerelmem meg hasonlók. :D

Egyébként jelenlegi párom János és imádom a nevét :"DDDDD

2016. márc. 17. 16:51
 12/13 anonim ***** válasza:
47%
Most komolyan. A neve az egyetlen "hibája"? Amúgy szerintem az István kifejezetten szép név, és szerintem azért nem bírod megszokni, mert annyit agyalsz rajta, és folyton az van a fejedben, talán manapság ritka név is, és amúgy szerintem te meg direkt idegesíted vele magad, hogy azért is csak erre gondolsz, hogy mennyire nem szereted ezt a nevet, ahelyett, hogy csak hagynád és elengednéd ezt a gondolatot, hogy Istvánnak hívják, és nem törődnél vele. Ja és örülj szerintem, hogy ő van neked, és örülj annak is, hogyha ez lenne esetleg a legnagyobb problémád. Ha abbahagyod az ezen történő agyalást, te egy boldog ember leszel. Ne koncentrálj a nevére, csak ha szereted, akkor örülj neki, hogy ő ott van veled, és élvezd a társaságát, jelenlétét, és ne ezen rágódj, ne ezzel foglalkozz már.
2016. márc. 17. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, hogy valami Tóbiás-féle lesz.

Vagy régi magyar névre, hogy Gyula vagy Béla

2016. ápr. 4. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!