Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom túl anyagias, ami részben zavar. Mi a teendő?
Sziasztok! Mi előtt félre értés esne, nem a pénzéért vagyok a barátommal! Nem várom el hogy vegyen nekem dolgokat, sokat költsön rám. Félreértés ne essék, ezért vázolom a helyzetet. 8 hónapja vagyunk együtt, ő az első az életemben. Én még középsulis vagyok, ő már főiskolás, melózik mellette, elég jó a havi keresete. (Én nem dolgozom, nem tudok iskola mellett)
Amikor randizgattunk talált ki programokat, hívott el ide oda de nem olyan sokszor. Aztán ahogy teltek a programok a programok lecsökkentek olyannira, hogy örülök ha egy hónapban kimozdulunk az is abból áll h kocsmázás a haverokkal. Nagyon ellaposodott, pedig nekem olyan jól esne ha néha elhívna egy moziba, vagy egy kávézóba beülni. Nem azt mondom hogy minden talin vagy hetente, nyilván nem, de egy hónapban egyszer. Megjegyzem ha mentünk is valahova és 500 ft fölötti dologról volt szó mindig felesbe fizettünk vagy beszálltam ezzel azzal, szóval nagyobb tételeknél semmi sincs bennem hogy fizettessem vele, meg ha bármit fizetett mindig megkérdeztem h biztos ne felesbe stb.
Viszont pár dolog már elég kellemetlenül érint. Pl múltkor elmentünk a barátaival inni, amikor kértünk italt egyből leszögezte a csapos csajnak hogy külön fizetünk. Nem igazán értettem hogy miért nem tudott volna 250ért fizetni egy kis borért amit kértem, mert nem olyan nagy tétel meg ilyenkor azt gondolom hogy a csapos bunkónak gondolja abarátom. Mellesleg megjegyzem a kocsmázásra a barátom rángatott el.
Nem az én ezekbe nem halok bele, csak néha azt a gesztust hiányolom. Vagy pl múltkor a barátaimmal mentünk, barátom mondta hogy bekaphatnánk valamit, elmentünk egy pékségbe pizzát venni, ami 150 ft volt, és láttam h csak magának készítette elő a pénzt, és olyan kellemetlenül éreztem magam mert a barátnőm pasija meg egyből kifizette mindkettőjüknek.
Meg legutóbb elmentünk hamburgerezni egybe fizetett, és kérdeztem hogy visszaadjam a pénzt h mennyi lesz, és így húzta a száját: Nem kell.
Én nem tudom de most olyan ritkán csinálunk valamit amikor költekezünk. pár 100 ftot ennyire sajnál tőlem? Meg nem is akar fizetős programokra menni mert fizetni kell. De barátokkal bulikra, jó minőségű piára meg előszeretettel költi a pénzt. Én nem akarok beleszólni de nagyon rosszul esik, hogy nálam fillérezik.
Egy barátnőm egy éve van együtt a barátjával a barátja sose hagyta h ő fizessen pedig az a bnőm még jobb anyagi helyzetben is van, ráaádsul van még 1 bnpőm akik 3 éve járnak ő is mondtah a pasija sose engedi h ő a saját pénzét költse. Nem az nem okoz gondot alapnak tartomh a nagyobb összegeket kifizetem, de ha pár 100 dologról van szó kellemetlenül érzem magam h a csaposnak meg mindenkinek leszögezi, hogy külön fizetünk. Ez normális h zavar, mert alapból egy férfias gesztusnak tartanám. Vagy én vagyok túl kényes?
Meg sose kaptam tőle semmilyen ajándékot a 8 hónap alatt, egy szép nyakláncot (nem is az egy ezer ftos bizsu v vmi), és nem azért mert annyira kéne csak olyan szívesen hordanék egy ékszert amiről a barátom eszembe jutna annyira kedves gesztus lenne. És minden bnőmnek ilyesmikkel udvarol a barátjuk, az enyém meg ott spórol meg mindent rajtam ahol lehet.. néha ettől úgy érzem nem is szeret igazán
Meg most lesz valentin nap, étterembe megyünk (most kivételesen) és a fizetős téma h legyen? Fogalmam sincs h meghív de nem hiszem..
18L ő 20F
Te szoktál neki ajándékokat venni? Szoktad néha fizetni az ő részét? El szoktad hívni valahova?
Ezek a dolgok tényleg fontosak egy kapcsolatban, de nemcsak a férfi, hanem mindkét fél részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!