Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azt akarja?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel 3hete beszelek, es hat o mar komolyan is gondolja elvileg, de tudni kell rola,hogy sok noje volt mar meg az a tipikus csajozos fiunak ismertem ezelott. Aztan mondta, hogy velem komolyan gondolna mar a haverjainak is bemutatott, meg mindennap kilometereket kocsikazik hozzam, ami nagyon aranyos de valahogy nem tudok benne bizni.. Es tegnap hozott haza beszelgettunk meg minden utana csok is volt,es utana teljesen ram nyomult az olebe ultetett elolrol es oda huzott a nemi szervehez xd es akkor kezdtem el gondolkodni, hogy o csak azt akarja?! Meg fogdosott is de csak a combomat de akkoris kellemetlenul ereztem magam. 😅 15l 17f2016. márc. 15. 10:01
1/5 anonim válasza:
Hát 3hét után nem kellene ennyire oda húzogatni téged amúgy.. Mennyi az a rengeteg csaj?? 3-5 vagy 7....? Én ilyen fiúval nem lennék akinek rengeteg csaja volt. Ismerd meg jobban... Nem verte at a volt csajait? Meg kene oket valahogy tudnod .. Nehogy pofara ess.
2/5 A kérdező kommentje:
Hat igazabol elmeselte az osszes no ugyet, volt neki egy 3 eves kapcsolata a csaj meg kidobta, es utana kezdett el csajozni vagyis h 4-5 lanyt hulyitett egyszerre, meg mondta hogy az elozo "nojevel" mar az elejen megbeszelte hogy nem lesz komoly kapcsolat, nekem meg mondta hogy komolyan gondolja meg az utobbi napokba probalta bebizonyitani hogy tenyleg ugy gondolja, de a tegnapi utan en mar nemtudom mit gondoljak😂
2016. márc. 15. 10:34
3/5 anonim válasza:
Sanszos,hogy csak azt akarja... :/
4/5 anonim válasza:
Szerintem te többet érsz, minthogy egy ilyen sráccal legyél.
Egy ilyen max 1 hónapot várna a szexszel (ha tudna egyáltalán) és utána dobna. Látszik a jellemén.
Egy éretlen kis kanos pö.csnél jobbat érdemelsz.
5/5 anonim válasza:
Igen. Csak azt akarja. Ne legyél ilyen sráccal. Ha te még nem akarsz vele lefeküdni, akkor nem fog rád túl sokáig várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!