Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 srác közül kellene választanom. A döntés az enyém, de véleményeket szeretnék meghallgatni. (? )
Figyelt kérdés
Volt egy fiú(x)akivel 5 hónapot jártunk együtt.szakitottam vele, ami elég nehezen ment mert a srác nagyon szerelmes volt.Eleinte enis nagyon szerettem de ez részemről elmúlt.Ezt követően barátok maradtunk. Aztán össze jöttem egy másik fiúval(y).x-nek ez nagyon rosszul esett. Többször is összetűzésbe került a 2 srác egymassal.telt az idö,már több mint 1éve együtt jartunk y-nal, de x-et sem hagytam magára.Sőt vissza vágytam hozzá.ő állitotta hogy már semmi esélyem hisz 6 fele törtem a szívét annak idején. Y-nal viszont már nem mentek olyan jól a dolgok.Hibát hibára halmozott.Egy napon x bajba került. Szerelmet vallott nekem és aztmondta mindvégig szeretett.Újra talalkoztunk ahol rengeteget beszélgettünk és csókok is csattantak el.Mindeközben azt éreztem,hogy annak ellenére amennyire vártam ezt a pillanatot nem nagyon hatott meg.Sőt bajban érzem magam hisz választanom kell.y-ont sok hibája ellenére szeretem.x-ről viszont mind idáig álmodoztam és átvágni sem szerettem volna mégegyszer. Hiszen ahogy ő szeret az példa értékű.persze y-on is szeret de az kicsit másabb.választanom kell, mindkettővel nem lehetek.úgy szeretnék választani hogy az a döntés hosszú távon is megállja a helyét.2016. márc. 14. 21:39
11/11 anonim válasza:
Szerintem nem való neked párkapcsolat.....
Keress egy 3. srácot, legyen Z. Komolyan. Mit akarsz még ettől a kettőtől? Tönkre tetted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!