Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 16 éves srác vagyok (augusztus...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves srác vagyok (augusztusban 17) és van egy 13 éves lány barátnőm (januárban 14) szerintetek mennyire gáz hogy járunk?

Figyelt kérdés

2016. márc. 14. 10:29
1 2
 11/16 anonim válasza:
Semmi gáz nincs ezzel, mert a lányok korában érnek,mint a fiúk.17/l
2016. márc. 15. 23:57
 12/16 Santamate válasza:

Semmi gaz nincs vele en is 17 vagyok es 14 eves baratnom es jobb mintha egy hasonkoruval jarnak

Sokaig😃

2016. márc. 16. 06:52
 13/16 apababa ***** válasza:
100%
Csak azért gáz mert nem vagy szerelmes belé. Ha az volnál le se szarnád más mi a szart mondogat rólatok.
2016. márc. 20. 18:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Amíg nem hülyíted és komolyan gondolod, addig nem gáz.

Indoklás:

26/F vagyok (júniusban 27) és egy 16 éves (júniusban 17) lányba szerettem bele kölcsönös érzelmekkel, komoly szándékkal, hosszú távú tervekkel és Ő is ugyanígy érez irántam. Jól érezzük magunkat egymással, befejezzük egymás mondatát, kitaláljuk egymás gondolatát és ugyanolyan szinten vagyunk. EZÉRT fogadnak el minket.

Egy éve járunk, havonta tudunk csak találkozni a távolság (párszáz km) miatt és a családjával is egész jó kapcsolatban vagyok. Elfogadnak minket szerelmespárként. Kitartunk egymás mellett, mert szeretjük egymást.

2016. márc. 21. 09:53
 15/16 anonim válasza:
Szerintem se gáz,hogy megnyugtassalak én rosszabb helyzetben vagyok a kor miatt,mert 17 vagyok barátnőm 12,szeretjük egymást és elvagyunk...mindemellett baszogatnak igen...de ki bírjuk később már a kor nem lesz olyan feltűnő,én 18 leszek ő akkor 14...4 év az nem olyan sok!Ha szeretitek egymást és kitartotok egymás mellett,akk le kell szarnotok mások véleményét!Pacsi! (Y)
2016. márc. 23. 17:14
 16/16 anonim válasza:
A nejemmel 19 évesen ismerkedtem össze, ő akkor fejezte be az általánost. ÚÚÚ. Ja nem, mivel ma már a nejem. S bár akkoriban elsőre én sem gondoltam volna, hogy házasok leszünk és engem is csesztettek, a faluban az a hír ment, hogy pedofil vagyok, meg minden, féltették a kis keresztény leányzót a csúnya nagy bácsitól... Ugyan már! :) Ma már csak röhögünk ezeken.
2016. márc. 29. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!