Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most velem van a baj vagy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most velem van a baj vagy a sráccal?

Figyelt kérdés
Több éve beleszerettem egy srácba,tavaly rám is írt. Alakutak a dolgok és fülig beleszerettem, csakhogy csalódtam benne és már nem tudok úgy ránézni mint azelőtt. De utána udvarolt nekem 2 hónapot,de nem tudtam vele mit kezdeni.

2016. márc. 11. 22:27
 1/3 anonim válasza:
Mi történt? Miért csalódtál benne?
2016. márc. 11. 22:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Amikor már közel volt ahoz hogy azt mondjam neki hogy szeretem,közölte,hogy milyen jó barátok lettünk.Majd tovább beszélgettünk és az jött le az egészből hogy csak játszott az érzéseimmel.Nagyon fájt. Elsírtam magam és a fürdőbe rohantam. Rossz volt a tükörbe nézni mert a törött szívemet láttam. Mások is észrevették hogy össze vagyok törve,de nem mondták a szemembe.Majd nagy nehezen felálltam és továbbléptem. Aztán eltelt 2-3 hét és ismént felkeresett.Kérdezte hogy haragszok e,de rávágtam hogy nem, pedig a szívem mélyén nagyon.Onnantól se veled se nélküled kapcsolat volt.
2016. márc. 11. 23:24
 3/3 anonim válasza:
Jajj, de nagyon sajnállak... Pont ez történt velem(csak én fiú vagyok). Tudom milyen. Szerintem itt senki sem hibás, csak szerencsétlenség az egész. :c
2016. márc. 12. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!