Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem értem magamat, mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem magamat, mit tegyek? (Többi lenn)

Figyelt kérdés
Volt egy kérdésem amiben megfogalmaztam azt hogy mit tegyek akkor ha szerelmes vagyok egy lányba de felém sem néz, van barátja stb... Dióhéjban ennyi... Szóval, sikerült vele összebarátkoznom, pár hétig barátok voltunk, de megcsókolt. Ennek persze nagyon örültem... Miattam dobta a pasiját aki most szerintem otthon zokog. Örülök hogy velem van, (Ez volt minden vágyam) De valamiért nincs meg az az érzés. Olyan mintha szánalomból lenne velem, mit tegyek ?

2016. márc. 11. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lenne szánalomból ha a pasiját nem dobta volna és hitegetne téged.
2016. márc. 11. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Szánalomból nem szoktak ilyet tenni.
2016. márc. 11. 17:34
 3/5 anonim válasza:

Ha tényleg már ilyen ilyen jóban vagytok kérdezd

meg tőle :))

2016. márc. 11. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ott hagyta érted az előző párkapcsolatát, hát akkor az csak jelent valamit. Hát az exe szerintem majd kiheveri. Viszont hát ez a "nézi, hogy van-e mégnagyobb Ő"... De mondjuk lehet, hogy nem ez volt, hanem tényleg, mikor meglátott téged, meg megismert, szóval lehet, hogy tényleg beléd szeretett, és irányodba erősebb a lángolás, és nem az volt, hogy azért volt ővele, merthogy legyen valaki, és más nem volt, nincs ló, akkor jó volt neki szamár is. Szóval, nem tudom, mennyire keres ő komoly kapcsolatot. Mert persze lehet olyan simán, hogy ővele is komolyan gondolta, meg teveled is, de lehet, hogy az exét "csak legyen valaki, mert gáz, ha nincs" alapon "tartotta", de lehet az is, hogy tényleg szívből szerette. De ezt én innen nem fogom tudni neked megmondani, hát figyeld meg, hogy a lány hogy néz rád, hogy viszonyul hozzád, és ha a mozdulataiból is az jön le, hogy tényleg szeret, meg a többi egyéb dologból, akkor örülhetsz.
2016. márc. 11. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Hello, ugye neked elegge tettszett ez a lany.

Es "almodoztal" rola, hogy legyen valami koztetek, es hogy o is erezzen irantad valamit...

Mivel ez megtortent, valoszinu hogy mar ne tudsz almodozni rola hogy "o de jo lenne"...☺ de ettol fuggetlenul boldog vagy...

Tuti hogy nem szanalombol tette...

Sot biztos...

Csinald azt amit jonak erzel😉 mindig az a jo dontes😜

2016. márc. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!