Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Mi lehet az oka, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi lehet az oka, hogy egyszer csak nem válaszoltok?

Figyelt kérdés

Minden rendben van, túl sűrűn chatelgetünk, vicces képeket küldözgetünk, programokról - élményekről beszélgetünk, szóval az egész beszélgetés megdöbbentően tartalmas...

És egyszer csak nincs válasz. És nem írtam semmi bunkóságot, semmi durvát, és általában elég jól kijövök a lányokkal,sSzóval csak szimplán nem értem a miértet... Vannak esetleg tippjeitek?

2016. márc. 10. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy nekik eléggé férfi,bevágtak friendzoneba, és szarnak a fejedre. Tough luck, majd talán legközelebb.
2016. márc. 11. 00:00
 2/5 A kérdező kommentje:

a friend zone-al semmi gond nincs én sem gondolok másra, (ismerve a hölgyet) csak egy barátnak azért válaszolsz nem?

ja és persze nem arról van szó, hogy fél napja nem válaszol, hanem kb egy hete. És természetesen nem írogatok neki...

2016. márc. 11. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy nő sose fog rád barátként tekinteni, csak mint olyanra, aki potenciálisan meg akarja dugni, és akinek a lepattintására mindig készen kell állni. Valószínűleg ez zajlik most. Lehet félreértett valamit.
2016. márc. 11. 00:09
 4/5 anonim ***** válasza:
hé nekem annak lány barátaim.. én se tecek neki meg nekemse ő ez így lehet sztem:'DD
2016. márc. 11. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Én általában simán azért nem szoktam visszaírni mert megunom a beszélgetést, próbálj meg megint ráírni, ha jóban vagytok valószínűleg visszaír.:) 17/L
2016. márc. 12. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!