Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni egy ilyen lányra?
Szerintem mindenkinek így kéne gondolkodnia. Nálad valószínűleg az válik majd be, hogy "barátokként" kezditek (= még ha meg is van a testi vonzalom, visszafogjátok magatokat, és megismeritek egymást. Sok mindenki külseje megfoghat, de ez még nem egyértelmű jel arra vonatkozóan, hogy össze kell jönnötök.), és aztán engedtek a kémiának.
Így nagyobb eséllyel kerülheted ki azokat a bosszantó női dolgokat, amiket írtál, hiszen nem egy "zsákbamacskát" választasz társadként.
Sok sikert!
26/L
igen, a gondolkodásmódra nincs kifogásom, az tényleg jó, csak a kezdeményezés.. nem nehéz az, csak akarni kell :)
első voltam.
Szerintem tök normális dolog, hogy így gondolod, és értelmesnek is tűnsz. Én is egy olyan barátot szeretnék majd, akivel rengeteg közös témánk és érdeklődési körünk van, akivel nem kell kényszerből megnéznem egy számomra unalmas filmet, nem kell a zenei ízlésemtől eltérő zenét hallgatnom, stb... Aki a legjobb barátom és a szerelmem is egyben.
Szerintem ez egyáltalán nem nagy követelés, szóval jó keresgélést, remélem nemsokára sikerrel jársz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!