Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Én feladom emberek, velem van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én feladom emberek, velem van a baj?

Figyelt kérdés
A barátom minden kis szarságon kiakad, azon is, ha nem írok pill-t ha tudom hogy nem írok egy kis ideig, vagy ha megnézem és nem írok egyből. Engem ez sose zavart, valahogy fel tudtam fogni, hogy az embernek vannak dolgai, és nem lehet mindig a másik rendelkezésére állni. Sőt, én próbáltam erre figyelni, de csomószor volt az is, hogy nem is láttam amit írt, mégis neki azt mutatta hogy láttam. Szóval emberek! Velem van a baj?
2016. márc. 9. 16:46
 1/7 Stark2000 ***** válasza:
Kétlem, hogy veled lenne a baj. Bár én amikor önbizalom hiányos voltam és féltékenykedtem minden apróságra , akkor voltam ilyen.. azóta eltelt fél év, és teljesen megértem, ha pl. csak este tudunk beszélni 1 órát, napközbe meg csak 1-1 szóra tud visszaírni. Alapvetően tudom, mikor mit csinálhat körülbelül, meg, hogy most éppen órája van, ilyesmik. De ha nem tudnám sem aggódnék. Reggel leírja, hogy kicsit kevesebbszer tud majd írni, mert x és y helyre kell mennie, akkor nekem ennyivel elvan intézve. Ha nem mondja meg, én inkább csak idegeskedek, hogy mit csinálhat (az az, nem-e esett baja), ha mondjuk 3-4 óra óta nem írt. Tisztában vagyok azzal, hogy szeret, bízok is benne, akkor minek legyek ennyire pipa, hogyha nem ír pár óráig, vagy csak 2 óránként tud írni 1-1 kisebb mondatot? :D
2016. márc. 9. 16:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is ezen vagyok. Szerintem csak az egész "én bízom benned" szöveg egy nagy humbuk
2016. márc. 9. 17:00
 3/7 Stark2000 ***** válasza:
Lehetséges. Önbizalom hiánnyal nem küzd? Mint említettem, én akkor voltam hasonló és elviselhetetlen..
2016. márc. 9. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát sejtem, mert ha pl szeretnék vele fotózkodni akkor is elbújik. És ha nem írok egyből "biztos fiúval voltál" néha nagyon az agyamra tud menni.
2016. márc. 9. 17:03
 5/7 Stark2000 ***** válasza:
Nekem ebben barátnőm segített, hogy ha pl. bókoltam neki, ő mondta, hogy: "Ha tudnád, milyen jó ezt egy ilyen helyes fiútól hallani" .. hasonlók. Bár én mellette elmentem edzeni is (nem kondi, fegyencedzés), az is rádobott egy picit az önbizalmamra, azon kívül kicsit foglalkoztam a külsőmmel, hogy mondjuk egyenes tartással mentem végig mindenhol, ilyen apróságok.. :D
2016. márc. 9. 17:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát a szép szavak nekem is menni fognak szerintem:D köszönöm szépen a segítséget:) Nagyon szeretem őt és szeretném ha nem kéne ilyen apróságokkal foglalkozni, amik igazából teljesen természetesek.
2016. márc. 9. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én párom volt ilyen féltékeny. Teljesen kikészítette az idegeimet. Sosem adtam neki okot arra, hogy féltékenykedjen, mégis féltékenykedett, ellenőrizgetett, meg kiakadt ilyen apróságokon, hogy nem egyből válaszoltam, vagy kiraktam egy képet a fb-ra magamról, meg tesómról (akivel ritkán találkozunk) amin kb az arcom látszott, meg a pulcsim felső része, semmi dekoltázs. Meg új fiú ismerősöm volt, akkor kérdezte, hogy ki ez, honnan ismered? Ilyen volt osztálytársakról beszélek, meg rokon... Meg mosogattam, közben a gépem bevolt kapcsolva, írt, de én ugye nem néztem meg, erre ő, hogy nem válaszolok.. stb.

Én szépen elmagyaráztam neki, hogy mert nem írok neki vissza rögtön az azért van, mert nem érek rá, éppen mást csinálok, nem megcsalom, hanem dolgozok, tanulok, háztartást vezetek.

Meg ha felteszek egy képet a tesómmal, akkor az a tesómnak szól, nem egy fiúnak.

Ha új ismerősöm van, azt ismerem, de nem fizikai közelségből. Meg elmondtam neki, hogy én őt szeretem senki mást, tisztelem, és hűséges vagyok hozzá.

Nem csalnám meg senkivel. És hogy ez a féltékenység kikészít.

Aztán megnyugodott, kis idő eltelt kicsit megint megőrült, na akkor a legjobb védekezés a támadás módszerével én is elkezdtem vele azt csinálni, írogattam, ha nem válaszolt kiakadtam, megkérdeztem az ki, amaz ki... így rájött, hogy milyen nyomasztó ez a viselkedés, azóta szerencsére normális lett a helyzet.

2016. márc. 9. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!