Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én feladom emberek, velem van a baj?
Az én párom volt ilyen féltékeny. Teljesen kikészítette az idegeimet. Sosem adtam neki okot arra, hogy féltékenykedjen, mégis féltékenykedett, ellenőrizgetett, meg kiakadt ilyen apróságokon, hogy nem egyből válaszoltam, vagy kiraktam egy képet a fb-ra magamról, meg tesómról (akivel ritkán találkozunk) amin kb az arcom látszott, meg a pulcsim felső része, semmi dekoltázs. Meg új fiú ismerősöm volt, akkor kérdezte, hogy ki ez, honnan ismered? Ilyen volt osztálytársakról beszélek, meg rokon... Meg mosogattam, közben a gépem bevolt kapcsolva, írt, de én ugye nem néztem meg, erre ő, hogy nem válaszolok.. stb.
Én szépen elmagyaráztam neki, hogy mert nem írok neki vissza rögtön az azért van, mert nem érek rá, éppen mást csinálok, nem megcsalom, hanem dolgozok, tanulok, háztartást vezetek.
Meg ha felteszek egy képet a tesómmal, akkor az a tesómnak szól, nem egy fiúnak.
Ha új ismerősöm van, azt ismerem, de nem fizikai közelségből. Meg elmondtam neki, hogy én őt szeretem senki mást, tisztelem, és hűséges vagyok hozzá.
Nem csalnám meg senkivel. És hogy ez a féltékenység kikészít.
Aztán megnyugodott, kis idő eltelt kicsit megint megőrült, na akkor a legjobb védekezés a támadás módszerével én is elkezdtem vele azt csinálni, írogattam, ha nem válaszolt kiakadtam, megkérdeztem az ki, amaz ki... így rájött, hogy milyen nyomasztó ez a viselkedés, azóta szerencsére normális lett a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!