Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek lehet csak szexből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet csak szexből több?

Figyelt kérdés
3 hete ismerem a srácot ő 21 éves én 18. Szexkapcsolat az egész egy héten többször is összejártunk csak úgy jól érezni magunkat. Azt mondta, hogy egyre jobban kedvel és kitudja hogy mi lesz belőle. Én beleszerettem, ma viszont kidobott mondván ő nem érez semmit és nem szeretne az érzéseimmel játszani (amit nagyon tisztelek benne), de ha gondolom attól csak szexelni összejárhatunk, de ha valakit ő megszeret akkor hagyjuk az egészet. Mit gondoltok? Mit csináljak? Belé szerettem, és nagyon tanácstalan vagyok. Egész nap csak sírok. Kérlek segítsetek! Normális válaszokat kérek!
2016. márc. 8. 17:23
 1/6 Fruzs33 ***** válasza:
100%
Fogadd el a tényeket,így jobb lesz mind a kettőtöknek.
2016. márc. 8. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen párt, de ahhoz mindkét félnek akarni kell. Viszont nálatok nincs így. Azt tanácsolom próbáld elfelejteni...
2016. márc. 8. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolatba eleve csak úgy szabad belemenni, ha képes vagy betartani a játékszabályokat. Ha nem , akkor így jársz. Keress mást, mert ez így egyre rosszabb lesz neked.
2016. márc. 8. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
21%

3 hete ismered, de már ba.szatod magad vele....gratulálok, az értékrended a helyén van(Y)

Otthon büszkék rád?

Te kerested magadnak. Nem bírtál a punciddal, most meg itt a következménye.....:)

2016. márc. 8. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
26%

Ha neked megfelel,hogy csak arra kelkesz neki,hogy meg dugjun akkor ok

De ha nem akkor ne menj bele és hagyd békén

18/f

2016. márc. 8. 23:04
 6/6 anonim válasza:

Szerintem ne probálkoz ujra annak mi èrtelme van ha te szereted és ő ezt nrm viszonozza mert csak sexelni akar .

Szerintem probald meg el felejteni

2016. márc. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!