Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek nagyon szeretem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek nagyon szeretem, de félek?

Figyelt kérdés

Barátnőm múltja miatt nem bírok benne bízni, 3 hónapja vagyunk együtt 1 hónap után mondta el, mert rájöttem hogy átvert.

Így beismerte, hogy miért tette. (de már akkor hazudta ezt a dolgot ami kiderült mikor még nem voltunk együtt) Olyan dolgok történtek vele amik engem nagyon megráznak.

Voltatok már úgy hogy egymás tükörképei vagytok és szeretitek egymást, úgy megértitek egymást mint még senki?

Szenvedek a múltja miatt, de tudom szeret és többet nem tenne ilyeneket, de még is félek, azt is tudom hogy ez neki új mert soha nem szeretett senkit ennyire, de én se.

1. talin már össze is jöttünk és ő már teljesen függ tőlem érzelmileg, imád nagyon.

Kicsit enyhült a fájdalmam a múltja miatt anno, de a napokba visszajött. tudom múlt az múlt, de nem értem én miért szenvedek ennyire miatt.

2016. márc. 4. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi se értjük miért szenvedsz, mert nem írtál le semmi konkrétat. Ebből nem tudunk sokat mondani.
2016. márc. 4. 13:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Beteg vagy, menj pszichiáterhez. A párod a múltján nem tud változtatni, az megtörtént, vagy fogadd el azzal együtt, és lépj tovább, vagy ne fogadd el, de akkor lépj ki a kapcsolatból sürgősen, ne szívd tovább a vérét.

A párod helyében ultimátumot adnék neked: vagy soha többé nem foglalkozol a múltammal, vagy fel is út, le is út. Egyszer voltam három évig egy ilyen kapcsolatban, ahol a pasi állandóan a múltammal foglalkozott, hogy neki mennyire fáj, ha eszébe jut az én exem, és az, hogy együtt miket csináltunk (szex pl.), és folyton balhézott. Na, a mai eszemmel már bánom, hogy nem tettem lapátra az első ilyen eset után, hanem tűrtem majdnem három évig.

Szerintem egy önző, önbizalomhiányos, energiavámpír az ilyen, aki így viselkedik. Ez olyan csernusos lett a végére, de igaz minden szava.

2016. márc. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!