Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítanátok vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok vagy sem?

Figyelt kérdés
10 hónapos kapcsolatom van,19 évesek vagyunk a barátommal. Távkapcsolat szeptember óta,hétvégéken találkozunk. Most úgy volt,hogy nem jön haza hétvégére,mert tanulnia kell,de végülis mégsem annyit,szóval tegnap azt mondta,hazajön. Erre ma a haverja kitalálta,hogy elmenne hozzá hétvégére,ő meg közölte,hogy akkor ott marad inkább és elmennek bulizni. Itthon is találkozhatnának,nem kéne 200 km-rel arrébb,hiszen mindketten igazából ebben a városban laknak és akkor egy éjjel mehetne bulizni,egyet meg lehetne velem. Sok minden nem oké mostanában és bár nagyon szeretem,de ő ezzel nagyon visszaél és ilyeneket csinál. Ti szakítanátok?
2016. márc. 3. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Rz a távkapcsolat része sajnos
2016. márc. 3. 19:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem..az még maximum a része,hogy heti egyszer találkozunk,de hogy ő bulizni marad ott és nem jön haza,ahol szintén mehetne bulizni,csak rám is lenne ideje a hétvégén...
2016. márc. 3. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Csinálhatta volna ügyesebben. (Én is távkapcsolatban élek.)

23/F

2016. márc. 3. 19:24
 4/8 A kérdező kommentje:
És te például csinálnál ilyet,ha szereted a párod? Mert én már ebben nem vagyok biztos.
2016. márc. 3. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint ő előtérbe helyezi a haverokat, és a bulizást. Ebből mit szűrsz le?
2016. márc. 3. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teszteld le! Most igazán kiderítheted mennyire vagy fonsots neki. Elmegy bulizni(morcos leszel magadba de eltereled a figyelmed) következő héten ha újra alkalom.nyílik hogy lejöjjön akkor ne kezdeményezz kérdést! Várd meg míg ő nem szól vagy kérdez. Beszélhegsz is vele(lehetőleg ne chaten. Hallja a hangod) hogy menjen bulizni de ezt megjegyezted vagy azt hogy menjen bulizni de azért ez rosszul esett neked és itt rövidre zárod a témát(esetleg egyből leteszed) muszáj kiderítened mjt csinál ilyen helyzetben.
2016. márc. 3. 20:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Már most is kicsit jobban erőlködik a beszélgetéssel,mert látja,hogy ridegebb vagyok vele,szóval többet kérdez meg ilyesmi. Meg beszélünk esténként kb 2 órát skypeon,szóval nincs az,hogy nem keres vagy ilyesmi(ha ott lesz a csávó,nyilván nem fogunk,de amúgy a hétköznapokban beszélünk). Egyszerűen csak tudja,hogy nagyon szeretem és visszaél vele.Amikor ezt neki is elmondtam,azt mondta,hogy igazam van..de nem változtat semmin. Durva,mert én vagyok nki az első és nem ilyennek ismertem meg,régen sokkal "papucsabb" volt,de nem olyan tényleg papucs,csak képes volt bocsánatot kérni,meg vigyázott,hogy ne bántson meg azért..mostmár nem ez van.
2016. márc. 3. 20:38
 8/8 Igazmondó666 válasza:
hát így végigolvasva a válaszaidat, nekem simán csak az jön le hogy kihasznál(ez csak személyes vélemény, de azért remélem tévedek)
2016. márc. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!