Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány és 16 éves, korához képest érett fiú?
Egyáltalán nem gáz! Egyrészt másokat valószínűleg nem nagyon érdekel, másrészt, ha belegondolsz, pár év múlva már 10-15 év korkülönbség (mindegy melyik fél az idősebb) sem számít egyáltalán, akkor most miért lenne baj? :)
Nyugodtan próbáld meg, én szurkolok Neked ;)
Miért ne?
Érdekes, hogy a legtöbb ember a 18 éves fiú 16 éves lányt okénak tartja, fordítva meg furának.
Korához képest érett....na jó, ezzel ne dobálózzunk...:)
Na, a 26 évesnél mindenképpen jobb, de én valahogy nem jósolok ennek túl sokat...
Egy 16 éves srác még bulizni akar, csajozni akar, minél több időt tölteni a barátaival. Egy 16 éves fiúnál az, hogy bejössz neki, csak annyit tesz, hogy húú, de jó ez a csaj, végül is de meg kúrnám. Egy 16 éves srácnak nem jelentesz többet, csak pinát. És akár ki akár mit mond, le lehet szavazni, de akkor is így lesz.
Utolsónak meg kb a nyakát tekerném, már bocsi, de miért is lenne gáz ha 26 évessel jönne össze? Azért mert nem a te sza.rházi korosztályod kurhatná a csajt? :)
Annyira szánalmas ez a duma. Szerintem ne kezdj ki vele, mert nem éri meg. Csalódni fogsz nagyon... ő gyerek még hozzád képest, vedd már figyelembe a korodat.
#9: A nyakkitekerést inkább kihagynám. A 16 éves inkább korban közelebb álló hozzá, mint a 26. Csak sokan már,csak mert 18 éves jogilag felnőtt nagykislányok lesznek, azt gondolják, akár nekik már kijár a 30-35 éves pali is, mert ők már huhh de érettek egy férfihoz, aztán meg jön a csalódás. Meg azért bizonyos normák vannak korkülönbség terén is, ne az "apjával" jöjjön szembe velem egy csaj az utcán, mert véletlenül a pofájukba találok röhögni.
És honnan is tudod te, melyik korosztályba tartozom? Mesélj már. Nagyon sokat elárul rólad az, hogy "kurhatná a csajt". Ennyi? A kapcsolat lényege? A kúrás? Itt nem csak ennyiről van szó.;)
És nem minden 16 éves srác egyforma. Én is voltam annyi és nekem nem annyiból állt ez az egész, amit te leírtál. Persze az, hogy "bejövök", kur.va kevés egy kapcsolathoz, ez a kérdező agyáig lehet el sem jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!