Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Össze vesztünk egy apróságon de ezt ő nagyobbra fújta mint azt kellett volna azért. Felöltözött és lelépett tőlem. Hiába mentem utána, kiabált és ellökött magától akárhányszor hozzá értem. Átmenjek hozzá holnap egy kis békítő ajándékkal vagy várjak amíg teljesen lenyugszik és ő keres? Segítsetek. Köszi2016. febr. 26. 21:19
1/2 anonim válasza:
hát akkor nem ártana kibékíteni, de adj neki egy kis időt. talán holnap délutánra-estére bechillel. egyébként mi volt veszekedés tárgya?
2/2 anonim válasza:
Hát ez ugye attól függ mi az oka az összeveszésnek. Egyébként menj át hozzá, legalább látszódjon hogy szeretnél békülni, még ha nem is a te hibád volt (ezt nem tudom biztosra mert nem derült ki a kérdésből) bár én ajándékot nem vinnék, max csokit, de nem ismerem a barátnődet, a saját tapasztalatomból indulhatok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!