Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok ha a barátotok ok nelkül feltörné a facebook/email fiókotok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 11:37
11/24 A kérdező kommentje:
Már egy ève egyutt vagyunk azert nem ertem miert csinalta ezt. En megbiztam benne azt hittem o is bennem de hat nem
2016. febr. 23. 14:16
12/24 anonim válasza:
Ne bízz meg benne feltételek nélkül.
13/24 A kérdező kommentje:
Most mar nem is fogok de gondolom akkor mar az egesznek nincs ertelme..
2016. febr. 23. 14:27
15/24 A kérdező kommentje:
Semmit.
2016. febr. 23. 15:18
16/24 anonim válasza:
Tegnap éjjel azt hallgattam, hogy a szomszéd pár veszekszik, nem ti voltatok véletlenül? :D
17/24 A kérdező kommentje:
Nem :D nem lakunk egyutt :D
2016. febr. 23. 15:40
19/24 anonim válasza:
Lehet hogy már nem bízik benned úgy és ki akarja deríteni hogy mi lehet a probléma. De beszélj vele elről mert ezzel csak elfog taszétani magától
20/24 A kérdező kommentje:
Igen. De nagyon gondolkodok a szakitason. Persze elotte beszelek vele errol.Nem tudom miert nem bizik pedig soha semmi okot nem adtam ra amiert elmenne a bizalma.
2016. febr. 23. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!