Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok ha a barátotok ok nelkül feltörné a facebook/email fiókotok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 11:37
1/24 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mit akart vele elérni, és miért nem kért meg téged, hogy mutasd meg, amit meg akart nézni.
Vagy elmondtad neki, hogy mi a jelszavad? Mert ugye akkor azzal kvázi engedélyt adtál neki a belépésre.
2/24 anonim válasza:
Kib*sznám! Nekem nem kéne olyan pár aki bizalmatlanság vagy más miatt feltöri a fiókomat.
3/24 Shai-Hulud válasza:
Én viszont okkal feltörném az orrát!
Hogy jön ehhez, mi köze a levelezésemhez?
Ki adott erre engedélyt?
4/24 anonim válasza:
Szakítanék.Ha feltöri a fiókomat azt jelenti, hogy nem bízik bennem.
5/24 anonim válasza:
A "feltörés" ez esetben mit jelent? Belépve maradtál ő meg odaült a géphez?
6/24 anonim válasza:
Mi az hogy ok nelkul vagy okkal? Tokmindegy mivel magyarazza, utanam ne kemkedjen, nekem ez ugyanaz a kategoria mintha meglopna, szoval mehetne amerre a part szakad.
7/24 A kérdező kommentje:
Nem adtam ra engedelyt nem leptem be szimplan feltorte. De rajottem elmondtam neki de lehazudja es meg engem vadol hogy ennyire nem bizok benne..pedig ott a belepesi helymeghatarozas
2016. febr. 23. 13:43
8/24 anonim válasza:
Nem törhette fel, csak valamit félreérthettél... hány évesek is vagytok?
9/24 A kérdező kommentje:
En 17 o 24. A gmailemben megváltoztatta a jelszavam. Tobb belepest kiirt a lakhelyerol es a munkahelyerol is. Es a facebook jelszavam is 2x megvaltoztatta
2016. febr. 23. 14:08
10/24 anonim válasza:
Lehet, hogy igazad van. Vigyazz a nálad idosebbekkel, mert lehet, hogy sokkal okosabb, mint aminek mutatja magát és más terve van veled, mint amit mond..Tapasztalatból mondom,túl fiatal vagy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!