Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz barátnő vagyok, hogyha ezen megsértődöm? 15/L
Több mint egy éve vagyunk együtt. Komoly a kapcsolatunk,bár távkapcsolat. Én 15,ő 18 éves. A távolság miatt ritkán találkozunk. Legközelebb nyáron fogunk és akkor is csak 10 percre,mivel akikkel találkozik barátaival nem kedvelnek engem így nem akarnám kellemetlené tenni a találkozást. De rosszul esik,hogy inkább hozzájuk jön,mint hozzám. Mármint amikor a múltkor itt volt én elhoztam magammal hozzánk,de voltunk egy kis időt a barátaival is(ráadásul lányok és nincsenek is olyan jóban). A lány megsértődött, hogy olyan keveset foglalkozott vele. Így egyszer külön eljön csak hozzá/hozzájuk. De mint kiderült csak egyszer jön. És akkor se kifejezetten hozzám. Szó sincs féltékenységről,inkább hogy háttérbe szorulva érzem magam.
Lányok. Nektek ez hogy esne? Vagy csak én reagálom túl? A válaszokat köszönöm! :)
én kérdeztem,hogy Magyarországon él -e.
így ennek tudatában,hogy állítólag a szülei nem engedik,hogy találkozzatok nyárig..hát nem is tudom.. ha annyira akarna találkozni megoldaná. de ha más nem, akkor nyáron sem csak 10 percet szánna rád. szóval lehet,hogy te szereted és fontos neked, de én a leírás alapján nem látom két irányúnak ezt.
de a kérdésre válaszolva, mindenképpen beszéld meg vele.
az nem opció,hogy te látogasd meg hamarabb?
18 évesen már saját akarata van, azt tesz amit jónak lát, a szülők nem szólhatnak bele. 18 évesen felszáll egy vonatra, akkor se anyja se apja nem tilthatja el, mert a rendőrség nem tenne semmit. Oda megy ahova akar.
Vagy minimum havi 2x tali, vagy értelmetlen az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!