Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek? Történt már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Történt már valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek a "pasijának" rajta kívül tetszik más is. A legjobb barátnőmről van szó,de hiába kér segítséget nem tudok neki segíteni. Velem még nem történt ilyen. Sajnálom,mert a szemébe mondta a barátja h neki más is tetszik. Még hozzá aki tetszik neki az osztálytársunk is. Volt már valakivel hasonló? Milyen tanácsokat tudnátok adni neki?
2016. febr. 21. 14:43
 1/3 NeymarjrLau ***** válasza:
Hát én tuti felpofoznám.. döntse el,hogy mit akar és ne játszadozzon senki érzéseivel. Hozzon fel mellette és ellene szóló èrveket, hátha az alapján majd el tudja dönteni..
2016. febr. 21. 14:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok vele h csak egy embert lehet igazán szeretni. Ha tényleg szeretné nem tetszenne neki más,de a barátnőm még így is imádja. Tudom hogy kételkedik benne,mert mondta nekem. De tanácsot kér. Ha azt mondanám szakítson vele tuti nem tenné meg.
2016. febr. 21. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha jótakar magának, akkor kidobja a gyereket.
2016. febr. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!