Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valakivel történt már ilyen?

Valakivel történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban volt egy legjobb barátom mindig együtt voltunk, nagyon szerettem, de nem voltam szerelmes, aztán középiskolába mentünk.20 éve szinte semmit nem tudtam róla, de időszakonként álmodtam vele, (úgy hogy nem is gondoltam rá) és akkor egy pár napig nagyon hiányzott. Most megtaláltam facebookon, és most ezek az álmok felerősödtek.Mikor először írt sírni tudtam volna örömömben.Mi lehet ennek az oka? Valaki tud erre valami magyarázatot?Napok óta ezen gondolkodom,de nem tudom mi miért történik.
2016. febr. 13. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom csak feltörtek a régi emlékek, érzelmek benned, mert amikor megszakadt a kapcsolat, akkor az nagyon fájhatott neked, akár tudat alatt is. Azért lehettek az álmok, mert néha, de azért gondoltál rá, most pedig azért vannak gyakrabban, mert újra visszatért az életedbe.
2016. febr. 13. 10:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindez csak a tudatalatti játéka lenne?
2016. febr. 13. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert szerinted mi lenne? Ez logikus...
2016. febr. 14. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom,hogy nincsenek véletlenek,és minden okkal történik,csak még nem tudom ennek a miértjét
2016. febr. 21. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Az az oka, hogy hiányzik...
2016. febr. 21. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!