Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Vagy nem? Esetleg az leszek?
Figyelt kérdés
Már fél éve vagyok együtt a barátommal és nagyon szeretem. Mégse érzem azt a hatalmas fellángolást, aminek állítólag lennie kéne. Viszont utánaolvastam és állítólag szerelmes vagyok. Minden passzol a cikkekben leírtakhoz. Bármit megtennék érte, sokat gondolok rá, mindenkinél jobban szeretem, önmagam vagyok mellette, fáj ha nincs mellettem... stb... de az a különleges vonzódás nincs meg. Nem érzem magam a fellegekben, ha átölelem, vagy megcsókolom, és ezt meg is mondtam neki. Őt nem zavarja, hogy nem vagyok belé szerelmes, mert ő szerelmes belém. Ennek örülök is, de néha hiányzik, h nem vonzódom hozzá annyira... Mit gondoltok?2016. febr. 17. 19:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem szerelmes vagy, de már megszoktad vagy valami. Inkább úgy vagy, hogy szereted, de ha szakít veled nem fogsz eret vágni (értsd jól). Miért nem vonzódsz hozzá annyira? Külső? Belső tulajdonságok?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem semmi bajom vele. Nagyon szeretem a személyiségét, kedves és sok mindenben hasonlítunk. Külsőre átlagosnak mondanám. Szóval nem hinném, hogy ezek befolyásolnák az érzéseimet.
2016. febr. 17. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!