Tudtok olyan filmet vagy könyvet amiben Lucifer szerepel, esetleg szerelmes lesz? Érdekelne titeket egy ilyen?
Figyelt kérdés
Hogy képzelitek el Lucifer jellemét?Szerintetek lehet jó,képes lehet a szerelemre?
Most itt nem igazán a vallásos részére asszociálok, egyszerű fantázia az egész.
2016. jan. 29. 20:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem rajtad kívül már legalább hatszázezer 16 éves pszeudo-goth precious snowflake írt ilyet, szóval sok értelme nincs nekiállni.
2/4 anonim válasza:
Ha fantázia az egész, akkor arra képes, amire te tervezed.
3/4 A kérdező kommentje:
Szeretem mikor nem arra kapok választ amit kérdeztem:D
2016. jan. 29. 20:25
4/4 anonim válasza:
Filmet, vagy könyvet nem tudok, de amúgy igen, ő is képes a szerelemre. Sőt! Mi több, híresen jó szerető. Annak idején ő volt az az angyal, akiben a legtöbb szeretet volt. Amúgy szívesen esik szerelembe, imádja a nőket. (Régen rá is vette az angyalokat, hogy nőzzenek, részben ezért is buktak el.) Ő megteheti. Amúgy tényleg, a te fantáziádban az történik, amit csak szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!