Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha bántónak találom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha bántónak találom azt ahogy a pasim viccelődik velem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk együtt, mindketten 17 évesek vagyunk. Sokáig csak barátok voltunk, majd egyre többet beszélgettünk és végül összejöttünk. Eleinte nagyon romantikus volt, mindig megdícsért, kedveskedett nekem. De ahogy elméllyült a kapcsolatunk, egyre kevesebb kedves dolgot mond nekem. Elég önbizalomhiányos lány vagyok, és amióta viccesen megjegyez dolgokat ez nem is javult. Pl viccesen megjegyzi hogy nagy az orrom, törpe vagyok, túl vékony vagyok stb..de utána mindig elmondja hogy csak szívatott ezzel. Elmondtam már neki hogy nekem ezek nem viccesek, és rosszul esnek, és megígérte hogy nem fogja többet csinálni. Tudom hogy nem gondolja ezeket komolyan, mert a kapcsolatunk elején nagyon sokat dícsért. Én vagyok az első barátnője, és azt mondta a fiúhaverjaival mindig viccelődik ilyeneken..egyszerűen nem tudja hogy bánjon a barátnőjével.

Amikor megbeszéltük ezt utána pár napig jó volt, de mostanában megint előjött és baromira zavar...egy csomó mindennel nem vagyok megelégedve magamon, és ilyenkor elbizonytalanodom hogy elég jó vagyok e neki:( leginkább azért is, mert elmondta nekem h először nem tetszettem neki annyira, barátként tekintett csak rám, és mikor jobban megismert akkor tetszettem meg neki igazán, akkor szeretett belém.

De pl amikor azzal viccelődik hogy csúnya vagyok, utána nem is szólok semmit hozzá, mire megölel és azt mondja "tudod hogy csak viccelek" de nekem így is rosszul esik. Egyszerűen nem tudom leszoktatni róla. Kipróbáltam hogy én is ezt csinálom vele, de őt egyátalán nem zavarja. Egyszerűen nem tudom mit csináljak, mit mondjak neki hogy érezze mennyire komolyan zavar ez engem. A kapcsolatunk terén minden más rendben van, szeretem őt és tudom hogy ő is szeret engem. Szerintetek?

2016. febr. 16. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ami nem megy, nem kell erőltetni. Az a baj veletek hogy csak azért vagytok valakivel, hogy legyen valakitek. Ha egy fiú tényleg szereti a lányt akkor még viccből se mond ilyeneket.
2016. febr. 16. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
te meg jegyezd meg, hogy ilyen méreten aluli pasastól ezt nem vártad. Aztán ha előjön azzal, honnan tudod milyen a méretes pasi, akkor "á csak vicceltem, hogy ne érezd egydül magad!". Tutira nem fog jólesni neki, de legalább megérzi, hogy milyen ha beszólnak "viccből".
2016. febr. 17. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Aztán lehet, hogy majd megpróbál zavarba hozni ezzel a méretes dologgal és kérdezgetni fogja, honnyn tudod milyen az a méretes, akkor mond neki, hogy a viccben, a poénjaiban időnként nagyon méreten aluli tud lenni, vagyis gyenge poénjai vannak.

Legközelebb ha megint mondja a hülye ponját, akkor megint mondhatod neki, ne legyen ilyen méreten aluli. Nyiván tudod mire fog gondolni, de leginkább ilyen kellmetlen helyzetbe hozással tudod esetleg elkerülni, hogy megint ilyeasmivel hülyéskedjen, mert akkor te is olyant mondasz neki kétértelműen.

2016. febr. 17. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen szerepet szánsz magadnak az elkövetkezendő időben?

Szerelmes NŐ akarsz-e lenni, egy tartalmas, érzelmekkel teli kapcsolatban, vagy egy idétlenkedő kamasz sértegetéseit lenyelő "nagy orrú törpe"?

Neked kell dönteni, mielőtt véglegesen rögzül ez az állapot.

2016. febr. 18. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!