Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is így tennétek, ahogy én?
A barátommal jó minden, de keveset tudunk találkozni, ez miattam van, mert a szüleim eléggé fura gondolkodásúak, és ellenzik a kapcsolatunkat.
És a barátom neten elkezdett beszélgetni egy tőle több száz km-re levő lánytól. Intim képeket küldözgetett neki a lány. A barátom semmi olyasmit nem írt neki, hogy pl összejönne vele, vagy meg akarja dugni, de rólam nem szólt egy szót sem. Ellenben nekem elmesélte, és őszintén elmondta, hogy azért beszélget a lánnyal, mert tetszik neki, hogy a lány foglalkozik vele.
Én megbocsátottam neki, plusz tudom, hogy miattam tudunk alig találkozni, szóval szerintem ez belefért, de határeset.
Nekem nem férne bele. Az, hogy nem tudtok találkozni egy dolog, de a neten veled is tudna beszélgetni akár órákon át ha nagyon akarna.
Azért ne lepődj meg ha a barátod egy szép nap szakítani fog veled. Ez nagyon ott van már..
Foglalkozz vele többet :) de ha nem működik és továbbra is másfelé kacsingat akkor hagyd :)
más intim képeit nézegetni - akit ráadásul ismersz - , miközben együtt vagy valaki nem fair dolog .
de persze ez csak egy vélemény .
19L
Nem ismerem a csajt, csak elmesélte az egészet.
Hát foglalkoznék én vele többet, de beszélni sem tudunk mindig, mert szüleim szerint csak gazdag pasim lehet, és emiatt mikor vele beszélgetnék, elveszik a telóm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!