Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség szóba jöhet?
16 éves vagyok . Fogamzàsgátlót szedek hormonàlis zavar miatt. Letelt a "szakasz" most 7 napig nem kell szednem .
2. napja ,hogy nem szedem és gumi nélkül csinàltuk 15-20 másodpercig aztàn inkàbb a gumit vàlasztottuk . Menszeszem még nem volt , talàn majd most.
Mennyi esélye , hogy tethes lehetek ?
Illetve az esemény utàni tablettàról is kérdeznék h mennyibe kerül és h orvosi igazolással lehet kivàltani? és hol?
Kicsi az esély nagyon. Főleg ha hormonális panaszaid voltak / vannak, akkor belefér a csúszás. Ne parázz rá, attól előfordulhat, hogy többet késik.
Az eseményutáni pedig 72 óra elteltével már nem ér semmit, de már egy nap után is jelentősen csökkenti a hatásfokát. Kell hozzá vény, ezt sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciákon, illetve a nőgyógyásznál kérheted, de fontos, hogy csak olyan tablettát vegyél be, amit a vizsgálatok alapján kifejezetten neked szánnak - az, amit például egy barátnődnek írtak fel, nálad másképpen hathat.
Köszönöm a válaszokat .
Azok meg akik elitélnek ezzel csak megsugom h az h az első szerelmemmel vesztettem el az nem akkora bűn minthogy valaki 13 évesen egy 26 évessel csinálja :)
Az,hogy nem akkora bűn,még nem mentesít fel a hülyeség alól.
Fogadjunk, nem sokkal multal el 13.
16 vagyok még mindig...
De elég a hülye válaszokból.
Nem az csinàl hülyeséget aki azzal fekszik le akit szeret hanem az akinek nincsenek erkölcsei , és az egész osztàlyán végig megy És nem azon múlik a "szégyen" vagy a jódöntés h 16 vagyok vagy épp 20.
Köszönöm mégegyszer a normális válaszokat :) sokat segítettetek . Terhes nem lettem, de óvatosabb leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!