Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől rázza ki a fiúkat a hideg?
Figyelt kérdés
Amikor puszilgatja a nyakam, akkor engem kiráz a hideg, mert annyira jo érzés. Mi lányok mit tudunk tenni, amitől a fiú ugyan ilyen jó érzést érez?
Fiúk is lányok is írjanak, előre is köszi :)
2016. febr. 10. 18:50
1/9 anonim válasza:
Nekem ha rágja a fülem,puszilja a nyakam ki ráz a hideg általában.
2/9 anonim válasza:
Nyak puszik :D eddig mindig bevált
3/9 anonim válasza:
igen puszik a nyakra,csókolgasd
és simogasd finoman a karjait,attól is beindul
körömmel mégjobb lenne
4/9 anonim válasza:
hát rossz értelemben a kövér csajoktol ráz ki a hideg xD jo értelemben nekem elég hozzá egy őszinte ölelés :)
5/9 anonim válasza:
Még nem tapasztaltam, de talán simogatás, ölelgetés.
6/9 anonim válasza:
Engem egy nagyon jó zenénél, sokszor gondolatnál szokott kirázni a hideg. Igen, foreveralone... :D
7/9 anonim válasza:
Ha kinyitod az ablakot (természetesen ha hideg van kinn).
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor csak csináljam azt, amit ő velem. Meg hasonlók. Köszi. :)
Nyugi foreveralone...én is 3 évig nem voltam senkivel, lesz majd ;)
2016. febr. 10. 21:28
9/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mit értesz hidegrázás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!