Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék szakítani vele úgy hogy ne sértődjön meg?
Figyelt kérdés
A lány egy éve a barátnőm és még mindig nagyon szeret viszont itt jön a bökkenő, már egy hónapja érzem hogy az érzéseim kihűltek, még mindig szeretem de nem mint a szerelmemet hanem mint egy barátot. Nem akarom összetörni a szívét mert nagyon kedves lány, őszintén szólva jobbat érdemel nálam. Viszont ha így marad akkor az meg egyikünknek sem jó. Hogy tudnék ennek végetvetni úgy hogy ne tapossak a lelkébe? U.I.: Tudom hogy nagyon szeret, rendszeresen mondja, látom a szemén, érzem az ölelésén. Az is jó lenne ha valaki adna valaki tippet arra hogy hogyan szeressek belé újra. Előre is köszönöm!2016. febr. 7. 16:12
1/4 anonim válasza:
Mond el neki talán ezt amit leírtál nekünk is.
Hidd el egy darabig fájni fog neki de túl éli jobb mintha hazugságban élne és azt hinné,hogy te is szereted.(:
2/4 anonim válasza:
Akármit is csinálsz, megbántod vele. Őszintén szólva, nem értelek. Most vagy túl nagyok az elvárásaid, vagy felszínes vagy, de most komolyan! Van egy lány, aki nagyon szeret, te meg rögtön ki akarod dobni? Miért nem beszélitek inkább át a kapcsolatotokat? Nem lehet, hogy csak nehéz időszakotok van és azért érzed úgy, mintha már nem szeretnéd annyira? Valami lelki nehézség mindkettőtöknek, ami miatt kicsit szűnt a "lángolás"? Sajnálom szegény lányt, komolyan! Ha valami megromlik, akkor azt előbb meg kell próbálni megjavítani, nem az a megoldás, hogy rögtön eldobjuk! Próbáld meg ezt előbb, beszélgessetek el egymással, hátha tényleg csak ennyiről van szó.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, megpróbálom megjavítani ezt eldöntöttem, gondolkoztam hogy én is ha most szakítanék vele életem végéig bánkódnék, hogy meg sem próbáltam menteni a kapcsolatunk és egyből kiszálltam. Megpróbálom helyrerakni az érzéseim
2016. febr. 7. 21:27
4/4 Sidana válasza:
Igaza van az előttem szólónak, egy kapcsolatot nem eldobni kell hanem megjavítani. Tudod nagyon ritka manapság olyan lányt találni aki tényleg teljes szívéből szeret. Tartsd meg őt, mert ha eldobod lehet az életbe nem találsz még egy ilyen nőt és később bánhatod! Remélem a szikrákból sikerül újra lángot gyújtani, majd írd meg! :) 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!