Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítani akar?
Van egy fiú, akivel 2 hete vagyok együtt, viszonylag sok mindenen mentünk keresztül, mire összejöttünk. Nagyon boldog voltam és szerintem ő is. Csókolóztunk is már, meg mondta, hogy szeret stb tehát kifejezte az érzéseit úgy, ahogy. Aztán pénteken találkoztunk egy rövid időre, mindent úgy éreztem, hogy rendben van. Aztán tegnap valami baja volt, kérdeztem is és azt mondta, hogy úgyse mondja el, meg hagyni akarta a témát, de én fel akartam hívni, hogy elmondja mi történt ( elvileg nem velem volt baja mert kérdeztem), de kinyomta. Aztán ma megkérdeztem, hogy még mindig nem akarja e elmondani, erre pedig azt válaszolta, hogy majd élőben mondja el. Kérdeztem, hogy szakítani akar és azt mondta, hogy meg fogjuk beszélni.
Szerintetek aggódjak? Nagyon félek, nem tudom mit csináljak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!