Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem őt? Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap újra elkezdtem járni a volt barátommal... de ma a suliban nagyon furán éreztem magam... nem élveztem, amikor csókolózunk, sem amikor megölel.... pedig biztos voltam benne, hogy tetszik és szeretem őt... a buszon mellette ültem és úgy éreztem, hogy neki is kínos és nekem is. Szerintetek most mit tegyek? Nem szakíthatok vele, mert még csak egy napja járunk és ezelőtt is én szakítottam vele, újra nem tehetem vele ezt meg... de valamit tennem kell :( légyszi segítsen valaki. Akármilyen ötlet?
14/L
2016. febr. 3. 17:05
1/1 anonim válasza:
Egy nap telt el.
Normális ha először furán érzitek magatok együtt -légy türelmes, nem szabad egy kis hullámvölgy után "tenni valamit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!