Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire indítottam rosszul?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire indítottam rosszul?

Figyelt kérdés

16/F vagyok.

Tetszik egy lány, egy suliba járunk.

Mivel igazából nem nagyon van rá okom, hogy bepróbálkozzak nála, ezért úgy gondoltam, hogy csak távolról 'csodálom', aztán, ha az élet alakít úgy egy helyzet, akkor lépek..

Ez működött is egy darabig, de sajnos rossz szokásom, hogy, ha hébe-hóba (tényleg nagyon ritkán, havi max 1-2) bulizok, akkor iszom, és ha iszom, akkor facebookozom.

Tehát facebookon még 2015 őszén ráírtam, hogy 'jarunk?', mire a válasz egy 'Micsoda?' volt, végül (már józanabbul) lezártam egy 'nem fontos :)' kijelentéssel.

Igazából a leggázabb az egészben, hogy reggel 7 óra körül írtam rá! Mivel aznap éjszaka semmit nem aludtam (tehát a buliból mentem haza reggel hétkor) és a buszhoz menet wifi-be botlottam az utcán, ezért gondoltam why not..

Tehát úgy igazából ez nem egy olyan hajnal 1 órai üzenet, mert kb senki nem hiszi/hinné el, hogy én reggel hétkor voltam kiütve.

Attól félek, hogy a csaj azt hiszi, hogy komoly pillanataimban írtam rá.. Ami elég nyomorék csajozási módszer lenne, szerintem..

Furcsa, mert azóta, amikor látom a suliban mindig engem néz, és nem nagyon tudom hova tenni a dolgot.

Ez a lányok szemében mennyire gáz? Illetve, ki az aki azt feltételezné, hogy komoly szándékkal kérdeztem meg, hogy 'Jarunk?'?

2016. febr. 1. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Én azt hinném, hogy poénkodnak velem, ha ezt írnák

Vagy elvette valami haverja a telefonját és ő írt, esetleg több embernek is elküldte

2016. febr. 1. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!