Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti tudnátok várni? Akár igy és enyit is?
Heló!
Mi több évet vártunk, mert a baránőm egyszerűen nem tudott ellazulni, folyton rágörcsölt ,és már szitne rosszú llett ,ha cska rágondolt - főleg azért, hogy nem megy. Szóval nagyon egyszerű a dolog: ha szeret, akkor igen, ha nem komoly, most kiderül.
jézus, miket olvasok ... de nem azért, sztetek mennyivel lesz másabb a helyzet pontosan azon a napon amikor betöltöd a 18-at? ne hidd h hirtelen érett leszel akkor egy nap alatt, ez nem így működik.
hát nemtom, aki 17 évesen képes 1-2 évet várni, csak mert csak, ott azért vmi nem stimmel sztem, egy egészséges fiú megőrülne már 1 hónap várástól is, nem 1 évtől :) eskü nem értem ...
Nálam ez úgy van h egy randi még oké vhol cukrászda akármi, de többet nem cicázok, a másodikat már az ágyban akarom. ha nem, hát nem, nem erőszak a disznótor, de tuti nem fogom elcseszni a fiatal éveimet arra h várok... most nem? és nem hiszem h csak én lennék ezzel így, hát 16-17 éves korosztály zöme igen aktív szexuális életet él, szal nekem ez magas nagyon. de persze te tudod, szal isten ments h rábeszéljelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!