Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek 2 év korkülönbség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 2 év korkülönbség soknak számít? 12/f

Figyelt kérdés
A lány 14 éves, én 12 és azt mondja, hogy gondja van a korkülönbségünkkel. A válaszokat előre is köszönöm! :)
2016. jan. 27. 22:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Melyik pizsamádban álmodtad azt, hogy 12 évesen párkapcsolatod lesz? Korosodj még pár évet, és akkor talán készen fogsz rá állni.
2016. jan. 27. 22:22
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

Kisfiu vagy o meg lassan nagylany. Meg nem a jarason kene az eszeteknek jarni ebben a korban meg igen sok plane, hogy a kisebb te vagy.

Bocsi az ekezetekert.

2016. jan. 27. 22:22
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem sok, csak egy lánynak inkább nála idősebb fiú kell..
2016. jan. 27. 22:24
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
Itt igen, de csak mert te vagy a fiatalabb! Meg gondolj bele. Most volt a felvételi, jövőre gimi,ott a sok új pasi,nakik szeretnek a friss pipi husibol válogatni. Én ha még össze ia jönnénk is félnék a helyedben, h valami páwwwa gyerek ráhajt. Meg rengeteg tanulás lesz, neki. És nemtudom. Nem bántásból írtam, de valahogy sehogyse passzol az egész össze!
2016. jan. 27. 22:25
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

kedves kérdező

úgy gondolom korai a csajozás 12 évesen.. inkább tanulj mert a sok sz@rházi a jövődre mehet.. tapasztalatból beszélek ..:)

2016. jan. 27. 22:29
 6/15 A kérdező kommentje:

Kedves harmadik és negyedik kommentelő!

Köszönöm az őszinteséget, úgy döntöttem inkább csak barátkozom :)

2016. jan. 27. 22:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Általában sok, de lehetnek kivételek.

Azokat nem értem, akik szerint csak azért sok, mert a kérdező a kisebb. Fordítva miért lenne kevesebb?

2016. jan. 27. 22:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Miert lenne 12 evesen fiatal? En is akkor voltam szetelmes legelosszor es az osztalyom fele mar akkor jart valakivel... Nem szexelni akarnak csak ismerkedni jarni . de szerintem is inkabb csak baratkozz vele tartsd szorosan a kapvsolatot majd egy par ev mulva rahajthatsz ha meg aktualis marad
2016. jan. 27. 22:44
 9/15 anonim ***** válasza:
A lányok az idősebb fiúkat szeretik többnyire, főleg a te korodban.
2016. jan. 27. 22:46
 10/15 anonim ***** válasza:
12 éves fiukent én fociztam a téren mert nem votlam elég érett egy kapcsolatra ezt ajánlom neked is...de válaszolva a kérdésedre 2 év az leeht sok is és semmi is ha ugy nézzük hogy 12-14 akkor baromi sok 14-16 már abszolut rendben van 16-18 tökeletes 18-20 isten meg nem mondja hogy van különbség :D
2016. jan. 27. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!