Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy 12,5 éves lány és nem tudom, hogy mit tegyek. Menne a dolog? Én már 16 vagyok. (A lány kinéz 14-nek is)
Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 14:12
1/6 anonim válasza:
enis 16 vok de nálam még egy 14 évesis necces:D inkáb 17-19:D
2/6 anonim válasza:
Sokan soknak fogják tartani a korkülömbséget... Szerintem mehet de várnod fog kellened rá.
3/6 anonim válasza:
Szerintem o meg nagyon gyerek 16/l
4/6 anonim válasza:
Bocsi, de ez eleg felejtosnek tunik... persze, tudjuk, a lany erettebb a koranak, tobbnek is nez ki, de a 12 az 12.
5/6 anonim válasza:
nem olvastad? 12 és fél éves, nem 12! :D :D
6/6 anonim válasza:
Most komolyan! Ha tizenhat évesen kell számolnod a fél éveket is, hogy biztos légy, biztos vagyok benne hogy összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!