Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, velem nagyon kedves és megértő, jól megvagyunk. Viszont a suliban eléggé problémásan viselkedik, 3 éve cigizik, hétvégenként hulla részegre issza magát. A jegyei borzalmasak, esélytelen, hogy bárhova felvegyék (abban sem vagyok biztos, hogy le fog érettségizni). A családi háttere nulla, ezért nem nagyon foglalkozik vele senki. Én viszont nagyon szeretnék segíteni neki. Hogyan tudnék hatni rá?2016. jan. 27. 18:25
1/10 anonim válasza:
De kedves vagy!
Mondd el neki h te nagyon szereted és csak jót akarsz neki ezért fogadja meg a tanácsod: ezzel a viselkedèsével nem oldódnak majd meg a gondjai. Biztosan egy szebb jövőt szeretne. De így nem fog sikerülni. Mondd el h te mindenben támogatni fogod. A leszokásban az idő jó felhasználásában... csak kezdjen el változni. Ha maga miatt nem akkor legalább érted
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet! Meg próbálkozom vele ;)
2016. jan. 27. 20:18
3/10 anonim válasza:
Szerintem is tök jó, hogy segíteni akarsz neki ;)
Viszont egyet kell, hogy értsek az elsővel, ha nem hallgat rád sajnos nem tudsz többet tenni érte.
4/10 anonim válasza:
Szep dolog,de lesz belőle valaki ne aggódj
5/10 anonim válasza:
Már megbocsáss, de mi az, hogy egy lány hétvégente részegre issza magát??? Meg, hogy cigizik!? Szerintem hagyd ott ez nem egy nőhöz illő viselkedés.
6/10 anonim válasza:
Kedves, hogy segiteni akarsz neki.
Mondd meg neki ez nem vezet sehova, te barmiben tamogatni fogog es segited, de akarnia kell, hogy jobb jovoje lehessen.
Bocsi az ekezetekert.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. febr. 7. 08:26
8/10 Scav válasza:
Valahogy meg kéne oldani, hogy suli után együtt tanuljatok.
9/10 Fruzs33 válasza:
Lógj sokat a csajon,hogy ne legyen ideje ilyenekre.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkit felpontoztam! :)
2016. febr. 24. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!