Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tul reagaltam, vagy volt okom?
A baratnom 17 eves gimnaziumban tanul, es van egy fiu haverja akinek van egy 1 éves kapcsija. Ezzel a sraccal egeszen joban vannak ami egyebkent nem is zavar.. de a baratnom eleg sokat szokott rola beszelni, es a dolgoirol, h pl, h milyen hulyeseget csinalt, meg h nem nol szor az arcan pedig nagyon szeretne, es nekem ebbol mar kezdett elegem lenni,
azota gondolkodok ezen miota veletlenul az o neven szolitott engem, es neha ugy erzem, hogy ot jobban kedveli, es fontosabb neki mint en. Ma viberen irtunk a baratnommel, es elkuldott egy kepet amit ez a srac rajzolt, hogy mennyire vicces. Es en nekem itt elegem lett belole, es meg mondtam h "miert magyarazod nekem folyton xy dolgait? Nem erdekel. Lesz*rom" ezutan elkezdtunk veszekedni, h feltekeny vagyok a haverjara.. aztan irta h nem vagyok neki senkinelsem fontosabb, es hogy nagyon szeret, es soha nem volt a srac es kozte semmi stb... szerintetek tul reagaltam vagy jogos volt? Es miert beszel nekem ennyit erol a sracrol? Nemtudom hova tenni.. (bocsi a helyesirasert, de telorol vagyok.)
De akk kibékültetek nem? :)
Ht belőlem is kibuktak volna ezek...
Am sztem tetszik neki a srác. Akk is ha azt mondja h nem.
Eleve bocsánatot kért volna rögtőn és nem magyarázkodni meg téged okolni kezdett volna sztem.
Am jogos volt csak lehet h nem jól jött ki belőled.
De jobb ha megbeszél-tétek/itek. :)
Nem ragátad tul, igazad volt
Nem lehet,hogy a barátod 2 kapura játcik?
A barátod biszex? Én is telefonról vagyok, mégis tudok helyesen írni. Magic! Illuminati, pls. Amúgy nem hiszem, hogy túlreagáltad, talán jogos, de próbálhattál volna finomabb lenni. :P
És te most attól tartasz, hogy a párod meleg, közben téged is szeret, ergo biszex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!