Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenykedni?
Én is ugyanigy voltam a pasimmal. Egyidősek vagyunk. Mentünk mindketten egyetemre. Heti egyszer találkoztunk tehát heti egyszeri szex, ez mind kettőnknek kevés volt. Mindketten megcsaltuk egymást!
Szóval 90 % hogy megcsal.
25/L
Nincs rá okod. Örülj neki, hogy normális viszonyban van az osztálytársaival és nem rekesztik ki az új helyen.
Tök természetes, hogy együtt mennek suliba.
Én középiskolába minden nap együtt mentem egy fiú osztálytársammal, mert közel laktunk egymáshoz és nem akartunk egyedül menni. Elszórakoztattuk egymást út közben. De soha nem volt semmi köztünk. Csak osztálytársak voltunk.
Mi 3000 kmre lakunk egymastol a baratommal. Felevente talalkozunk.A legjobb baratja egy lany es folyton segit egy csomo osztalytarsnojenek. Szoval te csak ne aggodj. Nem csal meg a baratod, bizz mar benne egy kicsit...
18/L
Engem a barátnőm megcsalt... :/
Én 20F ő 18L, de persze ezt így nem lehet megmondani, csak azt tudom, hogy kétszer voltam távkapcsolatban és az nagyon nehezen működik. Csak az igaz szerelmnél működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!