Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen sírnék de nem tudok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma szakítottam barátnőmmel, két évig voltunk eggyütt erre ő mint Kiderült már hónapok óta megcsalt engem ráadásul az "ősellenségemmel" akivel igen rosszban voltunk. Szörnyen érzem magam majd szétvet a bánat mert én nagyon szerettem őt, ha tudnék sírni az megkönnyebbülés lenne, de itt ülök és egy könnycsepp nincs a szememben, nem akarok depressziós lenni, hogyan oldjam fel a bánatot, aludni sem tudok mert folyton ez a szituáció jár az eszemben és nem bírok tíz percnél többet aludni már 2 napja. Mit tegyek!?2016. jan. 25. 19:42
11/13 anonim válasza:
Szerintem meg éld meg a fájdalmat. Mert az életben vannak ilyen dolgok. Meg kell élni. Nem elterelni, meg vidámságot akarni görcsösen. Add át neki magad. Ne aludj, ne egyél, mert most erre van szüksége a lelkednek. Csak közbe tudd, hogy ez is elmúlik egyszer. Addig szenvedj csak, ahogy azt bárki más tenné. ELMÚLIK!
12/13 A kérdező kommentje:
Az menni fog ...
2016. jan. 25. 21:58
13/13 anonim válasza:
Fülhallgatót meg jó zenét elfelejtettél vinni :)
Én így szoktam, bicikli, fülhallgató, gyors ütemű pörgős zene, és kész :D
Ilyesmik után már képes leszel aludni :)
Nem egy instant dolog, de így könnyebb kiheverni.
#5: Kapott egy tortát. Nem elég hogy elvették tőle, hanem a pof.. arcába ba.. dobdák.
Tökmindegy milyen volt a nő, de ő szerette. Valaki olyat vettek el tőle akit szeretett. Az más dolog, hogy mennyire érdemli meg őt a nő, de ez is egy sovány vigasz. én olyan jó vagyok hogy engem senki nem érdemel meg. Na ugyehogy máris jobb? Ja hogy nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!