Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Amikor végig megyek a suliban a folyosókon utánam fordulnak a pasik. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Utánam fordulnak.. megnéznek.. valaki mosolyog vagy elkezdenek beszélni rólam vagy rámkacsintanak... mindig gondoljak a legnyilvánvalóbra vagy valaki tényleg rendes és többet akar? Vagy csak egyre gondoltok ilyenkor fiúk? 😂.... egyáltalán mit gondoltok amikor jól megnéztek egy lányt és nem közömbös számotokra?.... és ha nem csak arra az egyre gondoltok hanem többet is akartok akkor azt mivel mutatjátok ki vagy milyen jeleket adtok? Előre is köszi a válaszokat ☺2016. jan. 24. 22:07
1/17 anonim válasza:
A hím kecsesen a nőstény mögé lopózik és kecsesen betolja neki a nemiszervét!Ekkor a hím össze vissza csapkod, ezzel a többi hímnek jelez hogy ez a nőstény az övé!
2/17 anonim válasza:
Ez egyszerűen azt jelenti, hogy gyönyörű lány vagy. A legtöbb esetben csak arra gondolunk,de van amikor azt érezzük, (legalábbis én)hogy ez a lány...hmm... Ebben az esetben leszólítanálak valami ócska dumával. Csakhogy kapcsolatot teremtsek, utána terelném a szót valami személyes téma felé. Aztán legközelebb ha Összefutunk a folyosón talán elhívnálak egy "találkára". Esetleg rád ír Facebookon. Szóval csak attól számíts többre aki nemcsak bámul hanem cselekszik is. Ui.: Bocsi ha nem tiszta,nagyon fáradt vagyok.
3/17 anonim válasza:
Hát bomba csaj lehetsz privibe kérek képet xD
Na jó a 2 esnek igaza van! Én is cselekednék és megpróbálkoznék csak tudnám esélyem nem lenne...
4/17 A kérdező kommentje:
1. Melyik állatfajhoz tartozol? Majom?
2.,3.:arik vagytok :)
Ht pont ez a baj h mindenkit csak a külsőm érdekel😂
2016. jan. 24. 22:45
5/17 anonim válasza:
A majom mióta kecses?Látom bioszból is megbuktál:D
A madarak mozgásaira mondják hogy kecses!Te Ushi:D
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a normális kommentelők válaszit! :)
2.- értem h mit akartál írni! :)
És mit néttek meg először egy lányon? Mit tartotok vonzónak? :)
2016. jan. 24. 22:50
7/17 A kérdező kommentje:
Ht még egy majom is kecsesebb nálad bmeg! Bocsánat h nem éppen a jelzőidre figyeltem hanem az igékre....
Am bioszból 5D vok😊😊
Viszont te a csajoknál 1-es alá lehetsz kb... vagy annyi se!
2016. jan. 24. 22:53
8/17 anonim válasza:
Ne áltasd magad hülyeségekkel. Arra gondolnak, hogy fuuu de megba***nám, nincs ezen mit bonyolítani.
9/17 anonim válasza:
Valaki felragasztott a hátadra egy lapot, hogy "rúgj belém"
10/17 anonim válasza:
Arra gondolnak hogy megb.sznának. Másra nem gondolhatnak hiszen nem ismernek így szerelmesek se lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!