Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy 3 fiu tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Ez elég fura. Még nem volt eddig barátom, és fogalmam sincs erről az egészről. Szóval az egyik fiú messzebb lakik tőlem, és 3 évvel idősebb, a másik kettő meg csak 1 évvel, de ők egy városban laknak velem. És kb mindegyikkel "alakul valami". Mit tegyek?2016. jan. 24. 10:46
11/20 anonim válasza:
Szerintem is az lesz a legjobb ha egyikkel se jossz ossze..
12/20 anonim válasza:
#10: Ha az a találkozó nem randi, akkor még hagyján...de ne húzd az agyukat!
Nem ribis, ne aggódj. De ez a bebiztosítod magad nagy gáz szöveg, már ne haragudj!. Mi az, hogy bebiztosítod magad?! Válogatsz közülük, mint egy üzletben? Térj már észhez, ezek emberek...
Ezzel a felfogással nem is lesz barátod, csak valami komolytalan játszópajtásod...
Ha nekem kell valaki, akkor nem szórakozok azzal, hogy bebiztosítom magam, hanem egy valakire koncentrálok. Ezt ne csináld a jövőben.
Egy korábbi válaszoló.
13/20 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a célom, és nem játszani akarok velük... de köszönöm a válaszokat
2016. jan. 24. 12:37
14/20 anonim válasza:
Pedig úgy tünik, hogy játszol velük ,mert ha nem jön össze az eggyikkel akkor ugye ott a másik,ha nincs ló a szamár is jó
15/20 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani h sajnálom a fiukat... Soha de soha nem jönnék össze ilyen lánnyal mint te! Már bocsi hogy ezt írom nézhetsz ki akárhogy !
16/20 anonim válasza:
Ez a bebiztosítás nekem is nagyon szúrja a szemem. Hogy lehet ilyet mondani? Igenis ribis! Egyik sem jön be igazán h képes vagy ezt így kijelenteni.
17/20 A kérdező kommentje:
És ha egy fiú csinálja ezt, az nem gusztustalan? Ha meg egy lány, akkor egyből ribi, de ha egy fiu akkor meg semmi. Miért van ez így?
2016. jan. 24. 14:50
18/20 anonim válasza:
#17: Nyugi csajszi, emiatt nem vagy ribi ! :)
És a fiúktól is ugyanolyan gáz dolog, senki nem mondta,hogy nem.
19/20 anonim válasza:
A fiúknál csunya dolog az ilyen,
De ezért még nem leszel fibi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!