Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet hogy 3 fiu tetszik nekem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy 3 fiu tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Ez elég fura. Még nem volt eddig barátom, és fogalmam sincs erről az egészről. Szóval az egyik fiú messzebb lakik tőlem, és 3 évvel idősebb, a másik kettő meg csak 1 évvel, de ők egy városban laknak velem. És kb mindegyikkel "alakul valami". Mit tegyek?

2016. jan. 24. 10:46
1 2
 1/20 Tozser Alex ***** válasza:

Hát egyszerre kettovel szerintem szép hozzászolásokat kapnal a jovoben

Valamelyikkel csak baratsagot tarts, vagy nemtudom

2016. jan. 24. 10:50
 2/20 anonim ***** válasza:

"És kb mindegyikkel "alakul valami""

Ezt már elcseszted. Egyszerre csak eggyel kéne ismerkedni... Ha ezt megtudnám rólad, nem kellenél barátnőnek.

Azt tedd, hogy fogd vissza magad és legyen benned több tartás!

2016. jan. 24. 10:50
 3/20 anonim ***** válasza:
na most ha ezt egy fiu csinálja se fair és szép dolog de jobban megszokott (sajnos) de ha egy lány...azokat hivják manapság K**** nak szoval vegyél vissza mielőtt kiderülne
2016. jan. 24. 10:54
 4/20 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :) akkor csak az egyikkel.
2016. jan. 24. 10:56
 5/20 anonim ***** válasza:

OKé, csak az egyikkel, de most már mi alapján fogsz szelektálni?

Eleve az elején nem így kellett volna elkezdeni.

2016. jan. 24. 11:00
 6/20 A kérdező kommentje:
Amelyik a legjobban bejön.
2016. jan. 24. 11:16
 7/20 anonim ***** válasza:
szerintem úgy lesz a legjobb, ha egyikkel se jössz össze
2016. jan. 24. 11:25
 8/20 anonim ***** válasza:
A 3 az kevés szerintem szerezzbe még egy negyediket is
2016. jan. 24. 11:27
 9/20 anonim ***** válasza:
Ameddig csak tetszik meg alakul valami addig semmi gond, csináld nyugodtan. Ha valamelyikkel komolyra fordul akkor már más!!!!
2016. jan. 24. 11:31
 10/20 A kérdező kommentje:
A "valami alakul" dolgot úgy èrtem hogy találkozunk, és beszélgetünk ennyi. Ribis hogy bebiztosítom magam? ._.
2016. jan. 24. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!