Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy 3 fiu tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Ez elég fura. Még nem volt eddig barátom, és fogalmam sincs erről az egészről. Szóval az egyik fiú messzebb lakik tőlem, és 3 évvel idősebb, a másik kettő meg csak 1 évvel, de ők egy városban laknak velem. És kb mindegyikkel "alakul valami". Mit tegyek?2016. jan. 24. 10:46
1/20 Tozser Alex válasza:
Hát egyszerre kettovel szerintem szép hozzászolásokat kapnal a jovoben
Valamelyikkel csak baratsagot tarts, vagy nemtudom
2/20 anonim válasza:
"És kb mindegyikkel "alakul valami""
Ezt már elcseszted. Egyszerre csak eggyel kéne ismerkedni... Ha ezt megtudnám rólad, nem kellenél barátnőnek.
Azt tedd, hogy fogd vissza magad és legyen benned több tartás!
3/20 anonim válasza:
na most ha ezt egy fiu csinálja se fair és szép dolog de jobban megszokott (sajnos) de ha egy lány...azokat hivják manapság K**** nak szoval vegyél vissza mielőtt kiderülne
4/20 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :) akkor csak az egyikkel.
2016. jan. 24. 10:56
5/20 anonim válasza:
OKé, csak az egyikkel, de most már mi alapján fogsz szelektálni?
Eleve az elején nem így kellett volna elkezdeni.
6/20 A kérdező kommentje:
Amelyik a legjobban bejön.
2016. jan. 24. 11:16
7/20 anonim válasza:
szerintem úgy lesz a legjobb, ha egyikkel se jössz össze
8/20 anonim válasza:
A 3 az kevés szerintem szerezzbe még egy negyediket is
9/20 anonim válasza:
Ameddig csak tetszik meg alakul valami addig semmi gond, csináld nyugodtan. Ha valamelyikkel komolyra fordul akkor már más!!!!
10/20 A kérdező kommentje:
A "valami alakul" dolgot úgy èrtem hogy találkozunk, és beszélgetünk ennyi. Ribis hogy bebiztosítom magam? ._.
2016. jan. 24. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!