Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek bejonne egy ilyen lany?
1eve vagyunk egyutt, 17evesek vagyunk.
Atlagos meretu de szep formas cicijeim vannak, vekony derekam es eleg nagy kerek fenekem, a combomom van egy kis fognivalo, es 164centi vagyok 58kgval. Barna hajam van, barna szemeim. Ha szexi fehernemut veszek, es egyszal tangaban fekszek mellette az se mindig erdekli, ha ramaszok akkor ot most hagyjam mert jatszik, ha probalok kezdemenyezni barmit elutasit, alig szexelunk. Egyszeruen kb kinevet ha barmivel probalkozok. Mar probaltam meztelenul feludni este mellette es hozzasimulni, de elaludt. En csinalok valamit rosszul? Van barmilyen otletetek? Hogyan izgassam fel?
17 évesen előtted már sok lánnyal volt......hát te egy minőségi palit találtál (Y). Mellesleg ezt nehéz elhinni tekintve a helyzeted.
Nos, nem tudom, mi köze a párkapcsolati problémádnak ahhoz, hogy bejönnél-e nekünk. Nekem természetesen bejönne, ha a barátnőm ilyeneket csinálna, mint minden józan eszű hímnek.
Túl nagy hangsúlyt fektetsz a szexualitásra, pedig CSAK 17 éves vagy..ilyen problémákat úgy egy 27 éves embertől olvasnék.
De te nem csinálsz semmit rosszul. A barátod egy fatökű pöts, aki nem foglalkozik a barátnőjével. Olvasni is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!