Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk nektek bejonne egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk nektek bejonne egy ilyen lany?

Figyelt kérdés

1eve vagyunk egyutt, 17evesek vagyunk.

Atlagos meretu de szep formas cicijeim vannak, vekony derekam es eleg nagy kerek fenekem, a combomom van egy kis fognivalo, es 164centi vagyok 58kgval. Barna hajam van, barna szemeim. Ha szexi fehernemut veszek, es egyszal tangaban fekszek mellette az se mindig erdekli, ha ramaszok akkor ot most hagyjam mert jatszik, ha probalok kezdemenyezni barmit elutasit, alig szexelunk. Egyszeruen kb kinevet ha barmivel probalkozok. Mar probaltam meztelenul feludni este mellette es hozzasimulni, de elaludt. En csinalok valamit rosszul? Van barmilyen otletetek? Hogyan izgassam fel?

2016. jan. 22. 08:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Csak nekem tűnik fel, hogy ez általában a már régóta házas, 30-40 éves párok párkapcsolatában szokott probléma lenni?
2016. jan. 22. 12:09
 12/19 anonim ***** válasza:

17 évesen előtted már sok lánnyal volt......hát te egy minőségi palit találtál (Y). Mellesleg ezt nehéz elhinni tekintve a helyzeted.

Nos, nem tudom, mi köze a párkapcsolati problémádnak ahhoz, hogy bejönnél-e nekünk. Nekem természetesen bejönne, ha a barátnőm ilyeneket csinálna, mint minden józan eszű hímnek.

Túl nagy hangsúlyt fektetsz a szexualitásra, pedig CSAK 17 éves vagy..ilyen problémákat úgy egy 27 éves embertől olvasnék.

De te nem csinálsz semmit rosszul. A barátod egy fatökű pöts, aki nem foglalkozik a barátnőjével. Olvasni is rossz.

2016. jan. 22. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Te jó ég bomba nő vagy ahogy leírtad :D sajnállak hogy észre se vesznek.... Ha ilyen bnőm lenne még a gépre se néznék rá nem hogy játszanék...
2016. jan. 22. 13:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Bejössz.
2016. jan. 22. 14:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát drága kérdező, nem akarok ítélkezni de a barátod nem érdemel meg téged, és elég ostoba, hogy nem becsüli meg, hogy így állsz hozzá. De a kérdésre válaszolva, nekem egyértelműen imponálna.
2016. jan. 22. 15:33
 16/19 anonim válasza:
Nem úgy tűnik, mintha komolyan venné ezt az egészet. Ha jól sejtem, idősebb tőled pár évvel, ugye?
2016. jan. 22. 15:59
 17/19 A kérdező kommentje:
18eves:)
2016. jan. 22. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek bántani , de nincsenek önértékelési gondok ? Csak a kis "fogni való" miatt, mert azért a csajok hajlamosak a gebéket nézve az alakjukra irigykedni és magukat túlsúlyosnak érezni ... Ezzel csak azt akarom mondani akkor fog dögösnek tartani ha te is annak tartód magad! :)
2016. jan. 23. 21:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Hat szivesen ledobnek egy 5kgt:) De szex kozben vagy barmi olyan helyzetben jol erzem magam:)
2016. jan. 25. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!