Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek bejonne egy ilyen lany?
1eve vagyunk egyutt, 17evesek vagyunk.
Atlagos meretu de szep formas cicijeim vannak, vekony derekam es eleg nagy kerek fenekem, a combomom van egy kis fognivalo, es 164centi vagyok 58kgval. Barna hajam van, barna szemeim. Ha szexi fehernemut veszek, es egyszal tangaban fekszek mellette az se mindig erdekli, ha ramaszok akkor ot most hagyjam mert jatszik, ha probalok kezdemenyezni barmit elutasit, alig szexelunk. Egyszeruen kb kinevet ha barmivel probalkozok. Mar probaltam meztelenul feludni este mellette es hozzasimulni, de elaludt. En csinalok valamit rosszul? Van barmilyen otletetek? Hogyan izgassam fel?
Ha egy éve vagytok együtt, és már szexeltetek, akkor ez azt jelenti, hogy vagy még nagyon kisfiú, vagy már elvesztetted a varázsodat előtte. Te voltál neki az első? Mert akkor lehet, csak addig voltál neki érdekes, amíg ki nem próbálta. Ha szeret, akkor nem értem, miért nem izgatja fel, amiket leírtál... Akkor neki ennyi a szexuális igénye. Ha nem stimmeltek ilyen téren, akkor ez a kapcsolat így szenvedés lesz... Nem akarlak elkeseríteni, de ez a tapasztalatom.
42/F
Semmi gond nincs veled. A barátoddal van a gond.
Keress mást, aki értékeli a kedvességed.
Hidd el, nagyon sokan vannak, akik örülnének, ha odabújnál hozzájuk.
Koszonom a kedves valaszokat:)
Nem nem en voltam neki az elso, elottem sok lannyal volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!