Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agressziv velem a baratom!? 16/L
Egyutt elunk elunk a baratommal, o 18 en 16. Dolgozik, bar csak jovo evtol teljes allasban. Anyukammal lakunk de ez abszout nem zavaro, szinte alig futunk vele ossze es kedvelik egymast nagyon. Egy eve vagyunk egyutt. Csinos, apolt, normalis lanynak tartom magam, bevallalos vagyok sok mindenben szeretem az uj dolgokat. Ugyanugy adok magamra mint a kapcsolat elejen, megis alig vagyunk egyutt, jobb esetben heti egy-ketszer de az mar nagy teljesitmenynek szamit. Kerdeztem mi a baj, de azt mondja faradt mert keson er haza munkabol es hogy neki nincs ilyen nagy etvagya ilyen teren. Ezt muszaj elfogadnom sajnos. De az utobbi idoben egyre agresszivabb, veszekedes kozben megszorongat vagy a csuklomat szoritja ami azert elegge tud fajni. Ijeszto es ilyenkor felek tole es ezt neki is mondtam. Probaltam beszelni vele hogy azert allitson magan mert elegem van ebbol, en vagyok a gyengebb, hogy jon o ahhoz hogy bantson. Igazabol szerintem nem is erdekli. Feltunt hogy alapvetoen a noket/lanyokat lekezeli, amikor meselem neki hogy a baratnomet mondjuk elverte a baratja, ravagja hogy biztos megerdemelte az a hulye k..rva. Nem is ismeri hogy mondhat ilyet? Mindenki mindig hulye k...rva, meg budos r...banc. Ram nem mondott ilyet, de akar ismeretlen emberekre is szokott. Normalis ez? Szeretem ot es nem tudom hogy tudnek javitani ezen, nem megvaltoztatni akarom mert azt ugy se tudnam, de valami tanacsot szivesen elfogadnek olyanoktol akik voltak hasonlo helyzetben! :)
Sokan tanacsoljak hogy szakitsak vele es keressek mast, de egy ev utan es ugy hogy egyutt elunk, ez nem olyan egyszeru es szeretnek inkabb mas megoldast talalni. (Megcsalni sem fogom, nem is jutna eszembe)
Koszonom a valaszokat elore is!!:) Uzenetbe is irhattok.
Kezdjük ott, hogy 16 évesen nem is szokás együtt élni a barátunkkal...
Na de mindegy is, én csak csatlakozni tudok ahhoz, hogy szakíts. Nem érdemel meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!