Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt?
Van a suliban egy srác,aki tetszik (13.-os én 9.es/L vagyok).
Már 2-3 hónapja észrevettem hogy sokat néz két haverjával.
Mikor elmegyek előttük,mellettük vagy csak feléjük megyek,mindig szólnak a srácnak hogy ott vagyok, ha még nem vette volna észre. Már több barátnőm is mondta hogy néznek, előfordult már olyan is, hogy utánam nézett és mosolygott (kétszer volt ilyen, mind a két alkalommal más barátom mondta ezt). A folyosó másik végéről is lattam már hogy pont oda néznek ahol én vagyok, más rajtam kívül nem volt ott.Viszont bejelöltem Fb-n, de ott meg letiltott, hogy ne tudjam jelölni.
Szerintem tudja/tudják hogy nekem tetszik a srác.
Nézhetnek azért?
Nekem is volt egy pont ilyen. Bár ezt a fiút nem ismerem, az enyém egy érzéketlen, arrogáns tuskó volt, aki csak röhögött rajtam (pedig nem tudta, hogy tetszik nekem). Még szerencse, hogy nem jött össze vele.
Ezt csak példának mondom, mert én visszahúzódó lány vagyok, ő meg menő srác. Nem tudom, ti milyennek vagytok, de ha többet tudnék, jobb választ adhatnék... :)
18/l
Ooooo hátha lesz valami :)
Nekünk sincs, csak egyszerűen nem értem, hogy miért csinálják ezt az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!