Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk nektek mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok . Nekem még nem volt párkapcsolatom de a körülöttem levőknél úgy látom hogy mimdig a fiuk vetnek véget a párkapcsolatnak , ő teszik tönkre azt . Vagy hogt Mindig ők b@sszák át a lányokat . Hogy van ez ?? Mi a vèleményetek erről ? :)

15/L

2016. jan. 16. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
a kornyezetemben mindig a lány a hibás illetném csunya szavakkal de a GYK nem engedi...a fiuk mindig csak az aldozatok
2016. jan. 16. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát haveromat zavarta h egy héz latt 3palival megcsalta, nek meg nem volt semi komoly
2016. jan. 16. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
1. Ez igy van de van h a pasi megcsalja es othagya ez ertheto
2016. jan. 16. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindig az ellenkező nem a hibás általában :D Ha férfi vagy akkor mindig a nő a hibás, ha nő akkor mindig a férfi. Viccet félretéve nincsenek ilyenek. Ha egy kapcsolat tönkremegy, arról nem feltétlenül 1 ember tehet :)

18/f

2016. jan. 16. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem állítom hogy mindig a lány hibás, de talik után a lányok mondták mindig nekem (ha mondták) hogy ne legyen semmi..az egyetlen barátnőm aki volt, az meg azért hagyott el mert lett egy másik pasi az életében..

Persze ettől függetlenül biztos szoktak fiúk is ilyeneket csinálni, nem tagadom..

2016. jan. 16. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
ez hülyeség. vagy csak rossz embereket ismersz. meg egyébként is kettőn áll a vásár.
2016. jan. 16. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyan fiúkat kérdeztél, én lány vagyok.

Nálunk én voltam a hibás. Nem csaltuk meg egymást meg semmi ilyesmi, de nagyon elcsesztem...

Iszonyúan sajnálom és rettenetesen hiányzik :((

2016. jan. 17. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!