Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kevés a heti 3-4 találka (ottalvással) a barátoddal?
Csak mert ő kevesli. Szeretné, ha minden nap együtt lennénk, délutántól estig. Én is szeretnék többet lenni vele, csak iskolaidőben nem lehet. Hetente háromszor járok aerobicra, hetente egyszer nyelvtanárhoz, és hetente egyszer van fakultációs órám. Plusz még ott van a tanulás.
Ő viszont dolgozik, nem tanul, és neki minden délutánja szabad. És folyton mondja, hogy hiányzom neki, és hogy otthon mennyire unatkozik egyedül.
Az első félévem azzal telt, hogy "ingáztam" a suli, a barátom, a konditerem, a tanár, és a lakásunk között. Egy hónapja azt vettem észre, hogy nem tudok aludni. Hajnalban felkelek, nem bírok visszaaludni, tök mindegy, mikor fekszem le. Állandóan fáradt vagyok, volt, hogy többször elaludtam a suliban, sírógöcsök jönnek rám, és legszívesebben bezárkóznék a szobámba. Leromlottak a jegyeim, ideges vagyok, és rástresszelek a nyelvvizsgára. A párom ebből semmit se vesz észre, pedig vele is feszültebb vagyok. csak arra gondol, hogy nem lát eleget. Ha kilépek a suliból, vagy végzek a tanárnál, már csörög a telefonom, hogy aznap találkozunk-e, mondom, neki, nem lehet, mert tanulnom kell, esetleg fáradt vagyok (a tanárnál meg a faktnál 5 órakor végzek) erre ő, hogy már ő otthon van, és halálra unja magát. Akkor és ott legszívesebben lecsaptam volna a telefont, de inkább elköszöntem tőle, és hazáig sírtam. Nem tudom, mi van velem. Ennyire kimerült vagyok?
Szerintem elegnek kene lennie....
Es depresszios lehetsz szoval vhova esetleg egy pszichologust is be kene epiteni a napirendedbe :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!