Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek kevés a heti 3-4...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kevés a heti 3-4 találka (ottalvással) a barátoddal?

Figyelt kérdés

Csak mert ő kevesli. Szeretné, ha minden nap együtt lennénk, délutántól estig. Én is szeretnék többet lenni vele, csak iskolaidőben nem lehet. Hetente háromszor járok aerobicra, hetente egyszer nyelvtanárhoz, és hetente egyszer van fakultációs órám. Plusz még ott van a tanulás.

Ő viszont dolgozik, nem tanul, és neki minden délutánja szabad. És folyton mondja, hogy hiányzom neki, és hogy otthon mennyire unatkozik egyedül.

Az első félévem azzal telt, hogy "ingáztam" a suli, a barátom, a konditerem, a tanár, és a lakásunk között. Egy hónapja azt vettem észre, hogy nem tudok aludni. Hajnalban felkelek, nem bírok visszaaludni, tök mindegy, mikor fekszem le. Állandóan fáradt vagyok, volt, hogy többször elaludtam a suliban, sírógöcsök jönnek rám, és legszívesebben bezárkóznék a szobámba. Leromlottak a jegyeim, ideges vagyok, és rástresszelek a nyelvvizsgára. A párom ebből semmit se vesz észre, pedig vele is feszültebb vagyok. csak arra gondol, hogy nem lát eleget. Ha kilépek a suliból, vagy végzek a tanárnál, már csörög a telefonom, hogy aznap találkozunk-e, mondom, neki, nem lehet, mert tanulnom kell, esetleg fáradt vagyok (a tanárnál meg a faktnál 5 órakor végzek) erre ő, hogy már ő otthon van, és halálra unja magát. Akkor és ott legszívesebben lecsaptam volna a telefont, de inkább elköszöntem tőle, és hazáig sírtam. Nem tudom, mi van velem. Ennyire kimerült vagyok?

2016. jan. 16. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem elegnek kene lennie....

Es depresszios lehetsz szoval vhova esetleg egy pszichologust is be kene epiteni a napirendedbe :-D

2016. jan. 16. 15:24
 2/10 anonim válasza:
Ezt neki meg kellene érteni hogy te még tanulsz szerintem pedig eleinte ez teljesen jó arány a találkozás régen nálunk ennél is kevesebb volt azóta össze is költöztünk és el is vett feleségül :) te pedig beszélj vele erről hogy azzal nem segít ha megbuksz sok mindenből.
2016. jan. 16. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
szólj a hülye barátodnak aki nem veszi észre hogy ez rossz neked hogy legyen megertobb... heti 1-2 találka is bőven elég egy tiniszerelemben még jobb is mert nem tudtok egymásra unni, sokkal jobb lesz az a két nao mert kiemelkedik a többi közül. a tanulást meg ne hanyagold mert fiubol sok van bármikor lehet találni másikat de ha egyszer elb*sztad az életed aut nagyon nehéz vissza csinálni... mert hogy ő unatkozik otthon... hat akkor csináljon valami hasznosat segítsen neked... mellesleg ha az előző ötletem nem jott be van egy olyan lehetőség is hogy mindegy mi a dolog a lényeg hogy együtt csináljátok lehet vele is tanulni pl itt az ideje hogy ő is csináljon valamit
2016. jan. 16. 15:56
 4/10 A kérdező kommentje:
ő már nem tanul. Dolgozik
2016. jan. 16. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pont elég, sőt.
2016. jan. 16. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Elegnek kell lennie ennyinek. Ha nem megerto, lepj!
2016. jan. 16. 16:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem heti 3-4 pont ideális.
2016. jan. 16. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Még ennél kevesebbel is beérhetné...btw a barátod elég önző és kb teljesen leszar az alapján amit írtál..lehet el kéne gondolkodni a dolgokon ha nem érti meg hogy neked tanulni kell...
2016. jan. 16. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem érti meg hogy nem tudsz rá több időt fordítani küld el a p*csába... Csak azért mert unatkozik
2016. jan. 16. 19:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Pláne ha a tanulás is rámegy.
2016. jan. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!