Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire itélendő vagy nem itélendő el egy ijen férfi?
Ha van egy 18 éves férfi akit világ életében kihasználták megaláztak és kiközösítették...azért mert nem épp egy szép fiú...nem tud úgy gondolkodni mint a maga korúak,valahogy mindig a komoly témák azok amik foglalkoztatják...illetve nem érti nagyon más humorát csak a sajátját...
Ezen okok azok amiért kiközösítették...
Jah meg azért is mert fekete a haja...
Mivel nem kapott szeretetet senkitől sokáig a szüeit is beleértve egy bizonyos idő után depressziós lett...
A depis állapotában sokszor próbált öngyilkos lenni de nem tudott az emberi élni akarás ösztöne miatt...
Sok sok magány és gondolkodás után ráeszmélt egy ötletre...
A szeretet beteljesítése vagy épp megkapása érdekében mélyre süllyedt...elkezdte internetes oldalakon leginkább játékokban kiadni magát egy nőnek.
Felvett egy általa választott legszebb nevet és ezt használta mindenhol.
Nem kellet sok gyakorlás neki,és egyből ki tudta elemezni a pasiknak mi vagy ki az a nő akire vagy amilyenre vágynak.
Az értékeket becslésre fogta majd eredményként kijött a végén az a nő akit lehet a pasik szemében"Tökéletesnek"nevezni.
Ezek után törölte hirtelen azon profilokat amelyeket ezen információk megszerzésére készített majd készített egy újat amelynek igyawaz a neve de más a vezetékneve.
Ezek után egyenként,pasik ként beadta a különböző szövegeket...
Az egyiknek ku*vás nak kellett lennie a másiknak visszafogottabnak a 3.nak meg egy szeszélyesen szipózós bolondnak...és így tovább....
Ezzel hogy kielégítette szóban a pasikat úgymond az álltala kreált nőbe beleszeretteK LÁTHATLANBAN.
És így már megkapta azokat a szavakat amikre mindigis vágyott.."szeretlek" "imádlak" "járnál velem?" "te vagy a kedvencem" és így tovább....
Egy férfival egész addig játszotta ezt míg a fiúnak lelkiismeret furdalása nem lett de erősen és a lelkében azt a késztetést kapja hogy mondja el az igazat....
De a fiú nem meri...mikor már túl erős a késztetés az általa kiválasztott férfit elhagyja az egyik napról a másikra de nem egy szó nélkül.
Mivel nem akarja megbántani ezért kitalál egy nyomós okot amiért muszály hogy a férfi megértse őt...mint pl.lett egy pasim....
2 hónapon át fáj a szíve hogy hogy lehet ekkora gyökér....de valahogy az után ujra kezdi egy másik személlyel...és ez történik a fiúval körforgás formájában...
A kérdésem...
Fiúk/lányok..mennyire itélnétek el a fiút?
(bocsánat a hosszú meséért..szoktam novellákat írni...ez is az egyik novellám egy töredéke volt..)
Egy egyszerű példa a javításra...a telefon nem nyelvtanilag javít helytelenül hanem értelmezésileg.
Pl"A novelláimba szoktam belehejezni a fantáziája..."
Ebben a mondatban nem vettem észre elsőnak hogy javított utána már igen...
A javított szó az utolsó volt. "fantáziája"
Nah kérlek szépen az eredeti mondat így szólt volna és ezt is írtam.."A novelláimba szoktam belehejezni a fantáziámba"
Nah ezt váltotta át Fantáziája ra....ahogy mr viszont értelmetlen lett a mondat...ennyi.. :P
De most komolyan...miért kell ebbe belekötni?...muszály eltérni a kérdéstől?
Kérlek maradjatok a fő útvonal terven,és ne térjetek el tőle....márha értitek.
Ezt mondanád a fent említett fiúnak?...vagy nekem?
Komolyan mondom...és minden kedves válaszolónak....a fent említett fiú és én 2 különböző személyek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!